Stiri

Tarile cu cele mai bune mijloace de transport

Cel mai probabil, o persoana care vrea sa calatoareasca in alta tara, se va uita in primul rand dupa zborurile disponibile, si apoi va cauta alte mijloace de transport. Dar, pentru a afla care sunt tarile cu cea mai buna infrastructura, am alcatuit o lista. Asa veti stii cu siguranta care sunt tarile in care puteti calatori fara probleme cu autocarul, masina personala, trenul sau cu transport auto dintr-o tara in alta cu ajutorul unei firme care detine masini special, cum ar fii https://royal-tour.ro/

Spania

Daca este sa facem un top pentru cele mai bune tari, Spania este una dintre cele care au o buna infrastructura terestra si portuara, iar asta este doar unul dintre numeroasele atribute pe care aceasta tara din Europa Occidentala le are, avand in vedere ca aceasta se situeaza pe primul loc in clasamentul general al atractivitatii turistice. Spania se bucura in special de calitatea indicatorului de infrastructura feroviara.

Belgia

Belgia se claseaza bine in majoritatea indicatorilor, dar mai ales in ceea ce priveste calitatea drumurilor si eficienta transportului. De asemenea, se afla pe locul 12 in clasamentul global al destinatiilor turistice, cu cele mai bune rezultate in ceea ce priveste durabilitatea mediului si infrastructura transportului de personane in Belgia, ceea ce inseamna ca turistii doresc sa mearga acolo – si stiu ca vizita lor va fi confortabila.

Regatul Unit

Regatul Unit se situeaza pe locul al unsprezecelea pentru transportul pe sol, cu scoruri in top 20 pentru toti indicatorii, cu exceptia calitatii drumurilor. Pentru densitatea cailor ferate, Regatul Unit ocupa locul al noualea, fiind un loc usor de vizitat cu trenul.

Danemarca

Danemarca are un scor mare, cu o calitate superioara a drumurilor, care sunt foarte numeroase. Pentru cei care prefera sa pedaleze mai degraba decat sa conduca, ciclismul in Danemarca este usor, cu aproape 7.500 de kilometri de rute de biciclete.

Franta

Franta are unul dintre cele mai mari scoruri pentru calitatea infrastructurii feroviare, plasand locul al patrulea si, de asemenea, se claseaza bine pentru densitatea drumurilor pavate. Pe langa faptul ca este usor de parcurs, este usor sa ajungeti si in Franta, dat fiind faptul ca are cel mai mare punctaj pentru numarul de companii aeriene care opereaza in tara.

Elvetia

Elvetia ocupa un loc bun pentru calitatea infrastructurii feroviare si a densitatii cailor ferate. De asemenea, are o eficienta excelenta la transportul pe pamant, si este foarte usor de vizitat cu masina personala sau autocarul.

Olanda

Pe locul trei se afla Olanda, care se situeaza bine in top, clasandu-se in top 10 pentru fiecare indicator din cadrul pilonului infrastructurii de la sol si din port. Cu reteaua extinsa de canale, tara se situeaza pe primul loc pentru calitatea infrastructurii portuare.

Singapore

Scorurile din Singapore sunt excelente, aflandu-se pe locul doi pentru transportul pe sol si port, precum si pentru calitatea drumurilor, densitatea drumurilor asfaltate si calitatea infrastructurii portuare. Se afla, de asemenea, in top pentru calitatea infrastructurii de transport aerian, ceea ce inseamna ca este o tara in care se poate ajunge usor, si pe care turistii o pot vizita fara probleme cu masina.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top