Stiri

Continental se extinde la Iasi, cauta 250 de oameni si ajunge la patru cladiri de birouri in oras

Compania germana Continental doreste sa angajeze pana la finalul anului 250 de ingineri si specialisti din sectorul IT pentru departamentele de conectivitate, electrificare si conducere autonoma ale industriei automotive, dupa centrul de cercetare si dezvoltare din orasul Iasi ce a fost extins in luna martie a acestuit an, ocupand acum a patra cladire de birouri din oras.

In momentul de fata la Iasi, Continental are aproximativ 1.800 de angajati.

Colegii din Iasi reusesc sa combine cunostintele tehnice cu creativitatea si sa dezvolte proiecte complete si complexe. Suntem in plin proces de transformare digitala, aici lucram cu cele mai noi tehnologii, internet of things, cloud, big data, inteligenta artificiala, precum si cu tehnologii clasice, embedded. Proiecte precum cruising chauffeur, trained par­king, door control unit, faruri inteligente cu tehnologie LED, Automated Driving Control Unit, sisteme multimedia cu functionalitati de top, antene inteligente pentru conectarea la internet ce permit actualizarea automata over-the-air a software-ului din masina, sisteme de control a motorului termic sau sisteme de stabilizare a retelei de 12V ne-au pozitionat ca un angajator atractiv in industria automotive“, a explicat Marian Petrescu, directorul centrului de cercetare si dezvoltare din Iasi.

In Romania, Continental detine sapte unitati de productie si patru centre de cercetare si de dezvoltare la Timisoara, Sibiu, Carei, Nadab, Brasov si Iasi. Continental este partener al unui joint-venture in Slatina si are un centru de distributie a anvelopelor in Bucuresti.

Sursa: Ziarul Financiar

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: E.ON angajeaza 300 de vorbitori de limba germană si IT-isti, in Sibiu si Iasi | Iasi 4u

  2. Pingback: Viitorul iluminării auto se dezvolta din Iași | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top