Evenimente

Casa Auto Motor Show, în weekend, la Palas Iași

În weekend-ul 20-22 septembrie, Casa Auto își mută showroom-urile în Grădina Palas Iași. Vino să testezi cele mai râvnite modele ale momentului de la mărcile reprezentate de Casa Auto în Iași. Te așteptăm în Grădina Palas Iași, în zona patinoarului, pentru un nou eveniment Casa Auto dedicat întregii familii.

Îți cauți mașina?  Când mai ai ocazia să găsești într-un singur loc 26 modele de la cele mai cunoscute mărci auto. Vino la cel mai mare eveniment auto de tip expozitie al orașului  – Casa Auto Motor Show. Programează-te la test drive și alege mașina pe care o dorești.

Te invităm să descoperi cele mai îndrăgite modele ale momentului și să profiți de cele mai bune oferte de la cele 13 mărci reprezentate de Casa Auto: Mercedes-Benz, Land Rover, Jaguar , Dacia, Renault, Nissan, Opel, Peugeot, Citroën, Honda, Hyundai, Mazda, Mitsubishi.

Poți să programezi una sau mai multe sesiuni de test drive pe parcursul celor trei zile de eveniment sunănd la  0232 933. Pentru programare online: CLICK AICI. Nu uita să intri și pe pagina de facebook a evenimentului  unde așteptăm programările sau mesajele tale.

Detalii la telefon 0232 933 sau în showroom-urile Casa Auto: Casa Auto – Șos. Păcurari, nr. 177; Casa Auto Valea Lupului – Valea Lupului 10, DN 28; Casa Auto Lețcani – com. Lețcani, nr. 1113; Casa Auto Bucium – Șos. Bucium, nr. 17.

Pentru programare online la test drive CLICK AICI

Ne vedem la Palas! Între 20-22 septembrie 2019, de vineri până duminică, între orele 10:00-19:00.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top