Stiri

Se deschide Patinoarul Palas Ice Iași

Joi, 30 noiembrie 2023, Palas Ice se va deschide, iar în acest an lansăm și platforma de unde poți să îți achiziționezi bilete online. Dacă vrei să testezi gheața în ziua inaugurării, te așteptăm începând cu ora 12.00, în parcul Palas, unde este amplasată arena!

Palas Ice este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 12.00 – 21.30, iar sâmbăta și duminica, de la 09.30 până la 21.30. Prețul unui bilet este de 25 de lei, iar pentru copii este de 20 de lei, iar dacă ești un bun patinator, poți să îți faci unul dintre abonamentele pe care le-am pregătit pentru tine. Biletele și abonamentele pot fi achiziționate, atât de pe site-ul patinoar.palasmall.com, cât și de la casa de bilete de la patinoar. Prețul pentru închirierea unei perechi de patine este de 20 de lei.

Dacă iubești gheața, însă nu reușești să îți găsești echilibrul pe patine, instructorul de patinaj de la Palas Ice te așteaptă la cursuri. Dacă dorești o sesiune de training personal prețul este de 60 de lei, iar un curs de grup este de 30 de lei.

Citește și:
Program Ziua Națională a României, 1 Decembrie

Vino la Palas Ice și bucură-te de sezonul rece pe ringul de gheață!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top