Evenimente

Iulius Mall organizează un campionat de baschet, aprobat FIBA 3×3, între liceele din Iași

Iulius Mall organizează un campionat de baschet, aprobat FIBA 3×3, între liceele din Iași. Înscrie-te alături de colegii tăi!

Iulius Mall Iași a încurajat întotdeauna tinerii ale căror vise nu cunosc limite și care își propun să devină cea mai bună versiune a lor. Astfel că, anul acesta a demarat un campionat de baschet, unde echipe ale liceelor din Iași se pot înscrie până luni, 8 aprilie. Competiția face parte din circuitul Federației Internaționale de Baschet (FIBA) 3×3.  

Dacă tu și prietenii tăi învățați la același liceu, sunteți super buni la baschet și vă doriți să vă testați, înscrieți-vă la Iulius High Ballers! În cadrul turneului vor concura 26 de echipe, formate din 3 jucători + o rezervă, iar categoria de vârstă este U19. Încă mai aveți timp să vă înscrieți în competiție și să intrați în circuitul Federației Internaționale de Baschet, accesând: https://play.fiba3x3.com/events/1fa6ae63-7885-499c-a858-e0e8c268b73a!

Primul turneu va avea loc pe 28 aprilie, a doua etapă pe 26 mai, iar turneul final pe 16 iunie. Competițiile se vor desfășura pe terenurile de baschet ale școlilor din Iași, acestea urmând să fie anunțate în curând. Câștigătorii vor primi premii marca Iulius Mal Iași, dar vor avea parte și de alte surprize.

Iulius High Ballers este organizat de Iulius Mall Iași în parteneriat cu Sucursala Regională Iași a Federației Române de Baschet, Clubul de Baschet Stomart și Inspectoratul Școlar Județean Iași.

campionat baschet iasi iulius mall iasi

Sună-ți colegii de clasă și înscrieți-vă la cea mai tare competiție de baschet între liceele din Iași!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top