Stiri

MI NY – Un nou magazin dedicat frumusetii in Palas Iasi

MI NY - Un nou magazin dedicat frumusetii in Palas IasiDe astăzi, 18 iulie 2014, clienţii Palas Mall pasionaţi de cosmetice au la dispoziţie o nouă destinaţie de cumpărături. Primul magazin din România al brandului italian MI NY s-a deschis la Palas Mall, la etajul 1 al Atriumului, intrarea principală dinspre Palatul Culturii. Cu un design vesel şi revigorant, noua locaţie este locul ideal pentru shopping în materie de beauty. MI NY oferă produse cosmetice italiene de o calitate superioară. Pe rafturile celui mai nou magazin din Palas Mall, doamnele şi domnişoarele vor găsi peste 400 de nuanţe de ojă, lacuri pentru manichiură semipermanentă, gel pentru reconstrucţia unghiilor, precum şi diverse produse pentru „nail art”.

De asemenea, MI NY propune cele mai noi tehnologii şi accesorii pentru îngrijirea unghiilor, precum lampe profesionale LED şi UV, pile, freze, forfecuţe, pensoane şi multe altele. Pe lângă acestea, noua locaţie oferă o gamă completă şi variată de make-up: fond de ten şi pudră cu texturi fine, fard de pleoape în culori deosebite, rujuri cremoase, rimel, corector, lapte demachiant şi alte produse cosmetice.

MI NY - Un nou magazin dedicat frumusetii in Palas Iasi

MI NY acordă o atenţie maximă calităţii materiei prime, toate articolele fiind realizate în condiţii de maximă siguranţă, fără a conţine substanţe chimice ce pot avea efecte nocive. Proprietăţile deosebite recomandă produsele MI NY pentru saloanele de înfrumuseţare, care vor beneficia de un discount de 12%. De altfel, doamnele şi domnişoarele care vor să fie cochete sunt întâmpinate cu o ofertă specială: la trei articole cumpărate, vor primi cadou un lac de unghii din gama Glam sau Nail Art.

MI NY - Un nou magazin dedicat frumusetii in Palas Iasi

Brandul MI NY s-a înfiinţat în 2011, fiind prezent în Italia, Armenia, Norvegia, Ucraina şi, începând de astăzi, în România.

MI NY - Un nou magazin dedicat frumusetii in Palas Iasi

MI NY - Un nou magazin dedicat frumusetii in Palas Iasi

MI NY - Un nou magazin dedicat frumusetii in Palas Iasi

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top