concept trei iasi
Diverse

Hoverboardul poate fi si un mijloc de transport nu doar o bucurie a copiilor

Desi pare surprinzator dar tinerii din Romania au prins foarte bine gustul trotinetelor electrice, bicicletele de acelasi gen sau a hoverboard-ului. In Iasi cel putin toate parcurile sunt pline de copii care se plimba pe hoverboard, dar si multi tineri care merg la job pe o trotineta electrica, lucru bun pentru ca orice alternativa de transport pentru masina nu poate decat sa faca bine naturii.

Orice copil viseaza la un overboard, asa ca daca nu i-ai cumparat unul si se apropie ziua lui, nu ezita in a-i face unul din cele mai frumoase cadouri a copilariei.

In randurile ce urmeaza am sa va prezint 3 overboard-uri ce merita luate in calcul daca doriti sa cumparati unul. Indiferent de bugetul disponibil trebuie sa va duceti spre un hoverboard de calitate.

Hoverboard ieftin FreeWheel Hunter
Daca aruncati un ochi la caracteristicile acestui model de Hoverboard, puteti vedea ca este un model destul de reusit, poate atinge viteza maxima de 15km pe ora si suporta o masa maxima de 120 kg, la modul ca si adultii il pot folosi nu doar juniorii, iar durata maxima de incarcare este de 2 ore si acumulatorii litiu-ion tin pana la 4 ore de functionare, acesta poate fi incarcat lejer chiar si la priza de acasa.

Free Hunter are rotile de 8.5 inch si este puternic si robust, face fata bine si pe anumite denivelari. Acest model, ca si altele de altfel, poate fi personalizat in diverse culori, astfel incat il puteti face unic la aspect.

Hoverboard electric FreeWheel F1
Acest mode; este unul mai puternic, recomandat mai mult adultilor si asta pentru ca are doua motoare de 350w fiecare, masa maxima este de 120 kg si desi este foarte puternic, viteza maxima este de 12 km pe ora, ce il diferentiaza fata de alte modele similare este faptul ca acesta poate ajunge la viteza maxima intr-un timp mult mai scurt decat cel precedent de exemplu. Datorita puterii mari acesta poate urca o panta mai mare mult mai lejer si asta pentru ca are un unghi de urcare de pana la 30 de grade. Autonomia lui este de 20 km si durata de incarcare este de 2 – 3 ore. Il gasiti destul de des la reduceri si dincolo de toate, FreeWheel F1 este unul din cele mai bune modele de pe piata.

Hoverboard electric Smart Balance 2
Acest model este unul mai de top, mai degraba este recomandat adultilor, chiar e un model cu care te poti duce la facultate sau la job fara griji si asta pentru ca are doua motoare de 350W si o viteza ce poate ajunge pana al 25 km pe ora iar unghiul de inclinare este de 45 de grade, poti urca dealul Copoului lejer. Chiar tot timpul m-am gandit cum ar fi sa mergi in club cu o smecherie din asta si sa il lasi parcat la intrare. Din pacate nu e prea recomandat sa te urci pe el daca ai servit cateva pahare.

Lasand ideea mea un pic, cu asta puteti trece prin baltile adunate de dupa ploaie lejer pentru ca foloseste tehnologia IP54, asa ca praful si apa nu vor fi un dusman al hoverboard-ului.

Costul este un pic mai mare fata de modelele ce se gasesc pe piata, dar viteza, timpul de accelerare si unghiul de urcare il fac mai degraba ca fiind un mijloc de transport si nu doar un simplu obiect de fun.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top