Stiri

Soft Step – Un pas pentru o lume confortabila

Vine un moment in viata oricarui om, in care trebuie sa se gandeasca si la casa lui. Dincolo de familie si numarul de camere din locuinta, amenajarea este un pas foarte important, moment in care pot aparea diverse pareri si stim cu totii ca unii tin cu dintii de propriile pareri.

Va invitam sa descoperiti avantajele covoarelor din spuma cu memorie, acestea sunt confortabile, permit scufundarea piciorului ce ofera o senzatie placuta de masaj la talpile picioarelor atat iarna cat si in sezonul de vara.

Fiind creat din spuma poliuretanica, covorul se ruleaza si este foarte usor de transportat si este potrivit pentru orice tip de pardoseala, se aspira foarte usor datorita firelor foarte scurte si nu retine mizeria in el, ce poate fi mai placut pentru o gospodina de atat?

Acest tip de covor oferit de catre cei de la Soft Step este potrivit si pentru parintii care au copii mici si asta pentru ca ofera siguranta si confort. Fiind moale si pufos, acesta redistribuie greutatea si presiunea pe toata suprafata. Acest strat de spuma cu memorie preia conturul picioarelor si ofera o atingere delicata si acest lucru face ca locul unde este amplasat acest covor sa fie un spatiu de joaca potrivit pentru cel mic.

In plus nu trebuie sa va mai faceti griji ca se va mai accidenta in vreun fel, covorul fiind moale, antiderapant, iar stratul de spuma il protejeaza impotriva acarienilor. Covorul din spuma cu memorie nu va aluneca in momentele de distractie ale copilului si nici praful nu va fi o problema.

Dincolo de toate aceste aspecte, covorul ofera o senzatie de confort in orice moment al zilei, dimineata sau seara dar si in momentele de joaca si de tavaleala.

Avantajele sunt suficiente cat sa va convinga: usor de transportat sau manevrat, usor de montat plus materialul antiderapant, confortabil cand pasiti pe el si este foarte usor de curatat.

Covorul este disponibil in doua culori si doua dimensiuni, una care sa acopere o suprafata mai mare si cealalta care este mai mica este potrivite pentru partile laterale ale patului, adica acolo fix unde faci primul pas pentru a iti incepe ziua.

Ati incercat covoarele din spuma cu memorie ?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top