Stiri

5 motive pentru care merită să alegi Paralia Katerini ca destinație vara aceasta

Orice împătimit de călătorii trebuie să ajungă în Grecia, un leagăn al civilizației, iar iubitorii de turism litoral merită să aleagă cel puțin o dată în viață Paralia Katerini.

Această stațiune grecească cu renume este o destinație perfectă pentru multe categorii de vârstă și statut social. O să vă dăm cel puțin cinci motive pentru care merită să alegi Paralia Katerini ca destinație de vacanță vara aceasta.

1. Accesibilă petru orice buzunar și raport corect calitate-preț

Costurile unei vacanțe preocupă pe oricine. Ne dorim vacanțe de vis, în paradis, confort, servicii de calitate, la prețuri cât mai bune. Ei bine Paralia Katerini punctează bine la acest capitol, oferind foarte multe la prețuri relativ accesibile.

Nu este de mirare că mii de turiști din toată lumea aleg această stațiune pentru un sejur și de obicei se și reîntorc. Oferta de cazare in Paralia Katerini este extrem de variată, de la camere, studiouri, apartamente, hoteluri şi vile, de la 2 stele în sus, precum și hoteluri de lux, extravagante și moderne 5+.

Restaurantele, barurile și tavernele au de asemenea meniuri pentru toate gusturile și posibilitățile. Există și localuri care au meniu în limba română, chiar și unele preparate cum ar fi mititei, ciorbă de burtă sau sărmăluțe, semn că zona este vizitată de mulți români, iar grecii, ospitalieri din fire, fac tot posibilul să le ofere un sejur cât mai plăcut.

2. Plaje imense, întreținute, amenajate, loc pentru toată lumea

La capitolul confort intră și un loc decent de stat la plajă. Paralia Katerini nu duce lipsă de nisip, vă așteaptă plaje largi, publice și private, întinderi de nisip fin și curat, la marginea căruia sunt zeci de hoteluri, restaurante și baruri, precum și campinguri, totul foarte bine organizat și delimitat.

Paralia a primit ani la rând Steagul Albastru, ceea ce oferă o garanție că atât plaja, cât și apa caldă și curată a mării sunt sigure și de calitate.

3. Paralia este locul ideal pentru a vizita împrejurimile și obiective de neratat dacă ajungi în Grecia

Paralia este un bun punct de plecare în excursii, astfel că aveți posibilitatea de a vizita o mare parte din Grecia. În paralia Katerini există atracții cultural-istorice precum muzeul Vergina sau Royal Tomb.

Este aproape de Muntele Olimp, casa zeilor, așa că nu ratați o excursie pe urmele miturilor grecești. Merită să vizitați situl arheologic de la Dion, vechea mănăstire Agios Dionysios și Litochoro, Vechiul Panteleimonas, Valea Tembi sau Castelul Platamonas.

4. Petreceri și viață de noapte

Paralia Katerini este cuoscută și pentru distracție, viață de noapte și petreceri până în zori. Marea majoritate a cluburilor și discotecilor sunt situate pe plajă, așa că poți gusta din viața de noapte specifică zonelor de litoral.

O să te bucuri de muzică bună, petreceri tematice, agitație și distracție până în zori de zi. Acolo chiar poți să prinzi atât apusul, cât și răsăritul pe ringul de dans. Viața de noapte este palpitantă, petrecerile se țin lanț, iar varietatea de cluburi cu siguranță nu te va lăsa să te plictisești.

5. Numeroase zone de Shopping

Spre deosebire de alte zone de litoral, Paralia Katerini este recunoscută și pentru oferta bogată destinată amatorilor de shopping. Unii spun că e un paradis al cumpărăturilor.

Cert este că poți găsi numeroase magazine de haine, încălțăminte, bijuterii, blănuri și piele, dar și obiecte de artă sau suveniruri. Imaginați-vă o mulțime de oferte atât la produse de lux, cât și la produsele importate din china, specifice bazarurilor.

În multe dintre magazine prețurile se negociază, așa că nu ezitați să încercați să obțineți o altă ofertă. Grecii sunt extrem de amabili, iar negocierea este o artă, pe care o stăpânesc.

Mai sunt multe motive pentru care merită să ajungi în Paralia Katerini. Cel mai bine este să vezi cu ochii tăi peisaje specifice Greciei și să te bucuri serviciile de calitate, de ospitalitate, oameni calzi, mâncare bună, totul la prețuri avantajoase.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top