Stiri

TOP 3 activități de care să te bucuri alături de prietenele tale

Momentele petrecute împreună cu prietenele sunt de cele mai multe ori ca o gură de aer proaspăt. Multe povești, amuzament, distracție și relaxare. Astfel, chiar dacă ai un partener sau poate ești și mamă nu ezita să mai petreci timp și cu fetele căci te va ajuta enorm să te deconectezi de la probleme și sarcinile zilnice. De asemenea, dacă simți că aveți nevoie de o schimbare, de noi activități pe care să le desfășurați una cu alta este recomandat să continui să citești articolul de față, deoarece îți va oferi câteva idei de lucruri pe care poți să le faci cu amicele tale și care vă vor ajuta să vă conectați și să aveți parte de momente plăcute, ce vă vor crea amintiri incredibil de frumoase. 

Descoperă 3 activități pe care trebuie să le faci măcar o dată cu prietenele tale: 

  1. Un city break

O activitate ce este recomandat să se afle pe lista de lucruri pe care îți dorești să le desfășori cu grupul de prietene este o vacanță. De asemenea, dacă nu dispuneți de prea mult timp liber puteți opta pentru un city break în Paris, care poate fi mult mai prietenos cu bugetul vostru decât o sejur întreg. De ce Paris? Ei bine, pentru că este un oraș iubit de majoritatea femeilor, este un bun loc pentru poze, dar și pentru shopping, mâncarea este gustoasă și există multe atracții turistice. Totodată, într-un city break nu aveți cum să vă plictisiți, datorită faptului că stați puțin în orașul ales și veți încerca să profitați la maxim de orele avute la dispoziție pentru a vizita și-a face cât mai multe activități. Astfel, nu ezita să ai parte de o asemenea experiență împreună cu amicele și apelează la experții de la veltravel.ro, pentru a organiza city break-ul. 

  1. O petrecere cu tematică

O petrecere sună întotdeauna minunat, deoarece știm că aduce distracție și voie bună, însă una cu tematică parcă sună și foarte interesant. O asemenea petrecere poate fi organizată chiar la una dintre fete acasă, iar tema ar fi distractiv să o alegeți împreună. Spre exemplu, dacă urmează ziua uneia dintre voi veniți costumate în persoana ei. Va fi foarte amuzant să observați cum este percepută sărbătorita din perspectiva fiecărei fete din grupul vostru. Acest lucru puteți să-l faceți în cadrul zilei de naștere a fiecărei amice și, cu siguranță, vă veți distra. 

Totodată, o altă temă interesantă ar fi să vă formați o ținută pe care nu ați alege niciodată să o purtați în public. Cu siguranță vor ieși niște outfit-uri tare amuzante și veți fi curioase să vedeți ce a pregătit fiecare. Acestea sunt doar două propuneri de petreceri tematice, însă există numeroase idei, așa că fiți cât mai creative. 

  1. O seară de jocuri

O seară liniștită și plină de jocuri ar fi binevenită? Cu siguranță, răspunsul este da, ceea ce înseamnă că vă puteți strânge la locuința uneia dintre voi și să alegeți fie niște jocuri de societate, fie să creați voi unele. Mai exact, începeți ca fiecare dintre voi să se gândească la 3 lucruri legate de propria persoană, cum ar fi chestii care vă plac, locuri pe care le-ați văzut, diverse experiențe prin care ați trecut etc, însă unul dintre cele 3 lucruri pe care le spuneți trebuie să fie fals, iar restul să ghicească exact care este acesta. Ar fi interesant să încercați acest joc și să vedeți dacă vă place sau să vă gândiți voi la altele. De asemenea, nu uitați să luați câte ceva de ronțăit și băuturile voastre preferate. 

Așadar, profită la maxim de timpul pe care îl petreci cu amicele pe care le ai, pentru că sigur îți va prinde bine și vei reuși să-ți formezi amintiri super frumoase cu ele.

Sursa foto: pexels.com

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top