Stiri

7 Moduri prin care jucăriile sexuale influențează sănătatea emoțională

Folosirea jucăriilor sexuale implică numeroase alte beneficii decât condimentarea vieții sexuale sau obținerea plăcerii imediate. Jucăriile sexuale sunt perfecte pentru a-ți asigura un orgasm intens, însă totodată, contribuie semnificativ la sănătatea ta mentală.

Secretul este acela de a găsi modelul potrivit fizicului tău, de a-ți explora corpul în profunzime și de a descoperi ce îți place.

  1. Explorarea este cheia unei vieți sexuale satisfăcătoare

Masturbarea îmbunătățește sănătatea mentală și oferă o stare generală de bine. Femeile care au avut parte de orgasme slabe observă o schimbare pozitivă asupra stării psihice atunci când ajung la orgasm folosind jucăriile sexuale potrivite, precum vibratoarele pentru clitoris sau anale.

De asemenea, extinderea orizonturilor sexuale cu jucării, ne crește încrederea în noi înșine, dorința de a încerca lucruri pe care în trecut le consideram tabu și de a ne dărui șansa de a ne bucura de corpul nostru chiar în lipsa unui partener.

  1. Jucăriile sexuale ‘’evaporă’’ frustrările

Disfuncția sexuală afectează ambele sexe, deopotrivă. În cazul bărbaților, performanța sexuală scăzută, drept consecință a ejaculării precoce și a disfuncției erectile –  jucăriile sexuale reprezintă o soluție la îndemână de a rezolva o parte din aceste probleme. De exemplu, vibratoarele pentru cupluri, produsele de stimulare a erecției sau de prevenire a ejaculării precoce sunt câteva dintre cele mai comune metode de a restabili legătura sexuală și romantică între parteneri.

  1. Tratează cu succes anorgasmia

Aici ne referim la des întâlnita afecțiune psihologică, ce întârzie atingerea orgasmului. Cele mai vizate sunt femeile. Utilizarea jucăriilor sexuale cresc șansele de a atinge plăcerea sexuală, atât datorită materialelor plăcute la contactul cu pielea, cât și mulțumită formelor speciale în funcție de corpul persoanei.

  1. Reduc stresul

Utilizarea jucăriilor sexuale elimină stresul din organism. Acest lucru se datorează eliberării de dopamină, endorfine și serotonină, care împreună reprezintă ceea ce numim ‘’hormonii fericirii’’. De asemenea, în timpul orgasmului, în corp este eliberată o cantitate semnificativă de oxitocină.

  1. Optimizarea calității somnului

Orice persoană care a experimentat cel puțin un orgasm puternic, poate confirma că a avut parte ulterior de un somn profund. Starea de relaxare, epuizarea plăcută, concentrarea pe activitatea sexuală și detașarea de alte gânduri sunt ingredientele necesare pentru un somn cu adevărat odihnitor. Jucăriile sexuale atrag după sine multiple alte avantaje. Când suntem odihniți, dispunem de un randament maxim, devenim mai productivi, ceea ce ne asigură o calitate a vieții mai mare pe toate planurile.

  1. Remediu pentru vaginism

Vaginismul presupune durerea pe care multe femei o resimt la penetrare. Vibrațiile jucăriilor sexuale calmează mușchii pelvieni, relaxează zona, elimină disconfortul fizic și implicit, pe cel psihic.

  1. Conferă o imunitate de fier

Starea permanentă de tensiune, anxietate, teamă și acumularea gândurilor toxice slăbesc sistemul imunitar și favorizează apariția bolilor. O viață sexuală satisfăcătoare minimalizează considerabil factorii unei imunități scăzute.

Concluzie

Apelează cu încredere la jucăriile sexuale Red Box pentru bunăstarea psihică și fizică. Experimentează și găsește varianta ideală pentru nevoile tale. Nu există o jucărie sexuală unică pentru orgasme de invidiat, așadar testează mai multe modele, care să adauge un aer nou vieții de cuplu.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top