Stiri

8 idei prin care să îți creezi un living primitor

De cele mai multe ori livingul este camera destinată relaxării în care petrecem timp cu cei dragi și în care creăm amintiri. Pentru a avea parte de momente cât mai frumoase la tine acasă, ar fi indicat să ai un living cât mai practic și drăguț amenajat. Mai jos vei găsi o listă cu idei pe care să le iei în calcul atunci când îți amenajezi sufrageria.

Iată cele 8 lucruri pe care ai putea să le respecți la tine în living pentru a crea o atmosferă cât mai plăcută!

  1.   Finisaje

În primul rând, într-o cameră finisajele dau aspectul cel mai important al încăperii, de aceea ar fi indicat să alegi culori calde care să creeze o atmosferă cozy. Ia în considerare stilul personal, dimensiunea încăperii, cum vei utiliza spațiul și bugetul de care dispui.

  1.   Mobilier

Pe lângă biblioteca sau corpurile de mobilier pe care vrei să le introduci în încăpere, elementul principal este canapeaua. Poți alege din gama de canapele de pe homelux.ro în funcție de stilul personal și de funcționalitatea pe care o va avea. Dacă intenționezi să îți chemi apropiații la tine, optează pentru ceva mai mare, astfel încât să încapă cât mai multe persoane pe noua canapea.

  1.   TV și consolă de jocuri

Indiferent ce faci pe televizor, că te uiți la un film sau te joci pe consola de jocuri, ar fi indicat să ai aceste gadgeturi în living, pentru a te relaxa la tine acasă.

  1.   Frigider pentru băuturi

Dacă ești pasionat de băuturi și dispui de spațiu suficient în încăpere ai putea să instalezi un frigider în care să îți ții băuturile la rece atât pentru tine cât și pentru musafiri.

  1.   Home cinema

Chiar dacă ești pasionat de filme sau nu, ai putea să îți instalezi un sistem de home cinema pentru a avea parte de o experiență cât mai plăcută la tine acasă atunci când vizionezi un film. Ai putea să îți inviți și prietenii și să aveți seri de film acasă.

  1.   Muzica

Muzica de cele mai multe ori induce o stare bună, de aceea ai putea avea boxe, un pick-up sau muzică direct pe televizor cu care să destinzi atmosfera și cu ajutorul muzicii să te simți mai bine.

  1.   Decorațiuni

Decorațiunile înfrumusețează o cameră, de aceea ar fi indicat să fii atent și la aceste detalii când îți amenajezi livingul. Poți adăuga perne colorate pe canapea, covoare, tablouri și alte elemente care vor personaliza spațiul și îi vor da o notă creativă.

  1.   Lumină ambientală

Aici poți jongla cu mai multe surse de lumină pentru a avea parte de o atmosferă confortabilă. În prezent există diverse surse de iluminat și tipuri de becuri cu care poți modifica culorile și distribuția luminii.

Dacă faci puțin research poți decora această încăpere cu bani puțini într-un mod cât mai chic și practic. Indiferent că ești o persoană sociabilă sau nu, livingul de cele mai multe ori este destinat pentru relaxare și activități pentru timpul liber.

Sursă foto: pexels.com

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top