Diverse

Accesorii Indispensabile pentru orice iubitor de tehnologie

Tehnologia este punctul de pornire a oricarei activitati din zilele noatre. Primul pas catre modernizare este reprezentat de achizitia de noi gadgeturi care ne fac viata mai usoara, de la sisteme de dimensiuni mari, pana la cele compacte.

Gadgeturile actuale se definesc prinr-o putere impresionanta de rulaj, printr-o memorie de stocare cu mult peste asteptari, pentru toate momentele frumoase ce ne vor ramane in amintire, cat si printr-o calitate fotografica cu o claritate aparte si o trasnpunere cat mai aproape de realitate.

Toate acceste gadgeturi pot fi clasificate in functie de necesarul si de dorintele utilizatorilor, acestea putand reprezenta o utilitate de baza, fie o functionalitate multipla prin asocierea unor gadgeturi de dimensiuni si/sau proprietati diferite.

Iata care sunt acele accesorii indispensabile pe care orice iubitor de tehnologie trebuie sa le detina la momentul actual.

  1. Telefonul mobil

Si nu orice telefon mobil, ci un smartphone desavarsit cu proprietatile pe masura activitatilor zilnice pe care le intreprindem. Fie ca vorbim despre un om de afaceri, fie despre un tanar adolescent care vrea sa cunoasca lume prin ochii lentilelor fotografice, smartphone-ul este un gadget extrem de important ce ne conecteaza cu realitatea, cu toti cei dragi, dar si cu o lume virtuala completa, la tot potentialul ei. Alegand smartphone-ul pe masura nevoilor ai parte de o experienta inedita si de o functionare optima, exact pe specificul ales si chiar cu bonusuri extra. De exemplu, un telefon cu o capacitate foarte mare de stocare, o grafica cat mai ridicata, un ecran foarte extins si caracteristici tehnice cat mai ample, iti va permite sa beneficiezi de aceeasi experienta inedita in timpul unui joc ce necesita resurse ample, precum ai fi rulat pe un sistem de tip dekstop.

  1. Smartwatch

Un smartwatch poate fi elementul de legatura intre telefonul tau performant si o serie de activitati care nu mai necesita operarea avansata a sartphone-ului. Prin intermediul acestor tipuri de ceasuri inteligente poti prelua si initia conversatii, poti insusi realiza conversatii video, poti captura momentele importante de tip foto-video si in acelasi timp de bucuri de un mini-gadget versatil, in tendinte si foarte fiabil.

  1. Accesorii GSM

Accesoriile sunt din nou un punct de nelipsit din viata cetatenilor moderni. La categoria accesoriilor celor mai importante putem introduce o serie de accesorii originale si/sau pe tiparul potrivit smartphone-urilor sau pe tiparul smartwatch-ului ales. In aces sens putem vorbi de huse telefoane adecvate dimensiunii si porturilor de conexiune pe care acestea le prezinta. Husele pot fi alese fie strict cu rol de protectie, dar si cu rolul de a reinventa designul exterior, printr-o cromatica si un design inedit. Poti opta pentru o gama extrem de variata de huse, una fiind mai mult ca sigur pe placul tau, atat din punct de vedere estetic, cat si functional.

Alte accesorii auxiliare la fel de importante sunt cardurile de memorie, cele care permit stocarea unei cantitati mari de fisiere, atunci cand telefonul nu prezinta o memorie mare de stocare sau cand vrei sa fii sigur ca nu vei renunta la niciun fisier important tie.

Pe toate le gasesti in noul magazin SmartZone din incinta Baneasa Shopping City, acolo unde zeci de producatori in materie de smartwatch si nu numai isi expun cele mai noi modele Apple, Fossil, Samsung, Xiaomi, Michael Kors, Maxcom, Skagen, Fitbit, Garmin si Huawei.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top