Stiri

Afla care sunt aplicatiile practice ale ROTILOR PENTRU MOBILIER

Afla care sunt aplicatiile practice ale ROTILOR PENTRU MOBILIER

Iti doresti sa aduci o schimbare in casa, care sa iti usureze munca? Medicul ti-a recomandat sa eviti ridicarea obiectelor grele, dar nu are cine sa te ajute? Usureaza-ti munca, salveaza-ti timpul si protejeaza-ti familia cu ajutorul rotilor speciale pentru piesele de mobilier. Aceste accesorii pentru mobilier sunt usor de montat, practice si aduc un plus de modernitate locuintei tale.

Care este scopul rotilor pentru moblier?

Aplicarea practica a acestora poate fi resimtita in orice camera a casei tale, din dormitor si sufragerie, pana in baie si bucatarie. Acestea sunt un accesoriu pentru casa ta care iti ofera pe langa economisirea timpului mutatului obiectelor in casa, posibilitatea de a-ti schimba design-ul interior oricat de des doresti, fara prea mult efort. A?Beneficiile utilizarii rotilor pentru mobilier sunt multe, insa ele favorizeaza in mod special: sanatatea ta, siguranta familiei si petrecerea a cat mai putin timp cand reamenajezi.

1. Sanatatea ta poate sa fie afectata de efortul foarte mare, de suprasolictirea la care il supui, de aceea este recomandat sa iti diminuezi efortul fizic pe care il faci, in mod special daca nu practici periodic un sport care necesita efort foarte mare. De cele mai multe ori, ridicarea mobilierului si mutarea acestuia afecteaza spatele a?? coloana, zona lombara si muschii.

Pentru a evita problemele de sanatate care pot sa iti afecteze stilul de viata pe termen lung, protejeaza-te si asigura-te ca profiti de tot ajutorul pe care il poti avea, achizitionand unul dintre modelele de roti pentru deplasarea mobilierului pe Magnetcenter.ro si profitand de confortul oferit de catre acestea.

2.Siguranta membrilor familiei este o prioritate pentru fiecare dintre noi. Daca doresti sa asiguri protectia sa, rotile pentru deplasarea mobilierului sunt o achizitie foarte utila si necesara. In cazul familiilor care au copii mici sau varstnici, acestea pot preveni incidente nefericite datorita mobilitatii pe care o ofera pieselor de mobilier mari si grele. Totodata in cazul dezastrelor naturale precum cutremurele, aceste accesorii pentru mobilier reduc sansele ca mobila sa cada.

Pentru acest lucru, alege rotile cele mai potrivite pentru nevoile tale. Daca vrei sa achizitionezi cele mai calitative roti pentru mobilier, intra pe magazinul online Magnetcenter.ro si apleaza la sfaturile profesionistilor.

3.Eficienta oferita de catre rotile pentru mobila se regaseste in timpul redus petrecut la mutatul intr-o noua locuinta, facutul curateniei, aranjarea decorului pentru musafiri. Acestea iti ofera posbilitatea de a reamenaja design-ul interior al casei de fiecare data cand simti ca este nevoie.

De asemenea, daca doresti sa achizitionezi o noua piesa de mobilier, este mult mai usor sa deplasezi obiectele pe care le detii cu ajutorul rotilor pentru mobilier. Totodata, cu ajutorul acestora, poti proteja aspectul covorului sau al parchetului pe care acestea se afla, indiferent cat de grele sunt.

De ce sa tii cont cand alegi rotile de mobilier

Cand achizitionezi un set de roti tip rotile, este important sa te consulti cu specialisti, astfel incat acestea sa suporte greutatea la care doresti sa le supui si sa reziste cat mai mult timp.

Nu uita un aspect foarte important a?? tipul de roata potrivit pentru podeaua pe care acestea vor fi folosite. A?Este recomandat sa existe un echilibru intre cele doua materiale, astfel incat daca suprafata podelei este tare se recomanda roti moi si invers a?? daca podeaua este moale, sunt indicate rotile tari.

3

Datorita multitudinii de aplicabilitati practice, acest tip de roti este folosit si in scopuri comerciale si in domeniile tehnice. Daca nu ai posibilitatea de a consulta un specialist, cu ajutorul tabelului de mai jos iti poti determina singur tipul rotii in functie de variabilele cele mai importante:

-capacitatea de incarcare a?? greutatea mobilierului;

-rezistenta la rulare a?? cat de des aproximezi sa muti piesa de mobilier;

-temperatura aproximativa din incaperea in care vor fi folosite.

tabel

In afara specificatiilor tehnice, nu uita sa tii cont si de aspectul rotilor, anume de marime (daca nu este stabilita de catre specialist in urma greutatii pe care o vor sustine) si design-ul acestora.

Alege rotile concepute pentru deplasarea mobilei adecvate nevoilor tale si usureaza-ti viata. Ai grija de sanatatea ta, economisind timp pretios pe care il poti petrece alaturi de cei dragi.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top