concept trei iasi
Diverse

Poze de la locul de munca

Oamenilor le place sa puna pe retelele de socializare poze de la locul de munca si din concedii, daca au cu ce se lauda. Am vazut oameni la birou pe scaune directoriale, oameni in cabinete medicale sau in fata tribunalelor. Sunt unii care cauta oportunitati ca sa induca in eroare fostii colegi de scoala si fostii profesori.
Oricat le-ar fi de greu, multe persoane nu recunosc deschis acest lucru.
Unii vor sa para ceea ce nu sunt si asa apar poze facute undeva cat mai bine ca toti sa invidieze pozitia sociala a celui in cauza.
Numai bietii maturatori de strada nu pun poze cu ei langa tomberoane sau dand cu matura vara si curatind zapada iarna. Pompierii nu au timp sa faca poze fiindca lupta cu focul se da pe viata si pe moarte.
Cele mai frumoase poze de la locul de munca, realizate in mod onest, fara intentia de a provoca invidia celor din jur, fiindca orice fata se poate angaja, daca doreste sunt cele din galerie foto videochat.


Fiindca angajatorii protejeaza datele salariatilor, are acces toata lumea numai la pozele studioului pentru a se vedea conditiile in care lucreaza fotomodelele si nu este dezvaluita identitatea niciuneia dintre angajate.
Aceasta este o dovada de fair-play a angajatorului fata de angajat de nota 10. Poate ca si alte institutii ar trebui sa procedeze asa si sa isi protejeze salariatii ca sa ii scuteasca de eventualele presiuni care s-ar putea face asupra lor.
Privind toate pozele cu maxima incantarea, acestea au fost calificativele pe care am putut sa le rostesc la sfarsit: confort maxim si bun gust.
Aici fetele sunt tinute in puf, in conditii de maxima securitate si nu au cum sa se imbolnaveasca. De pilda eu lucrez intr-o scoala mare, cu 2 000 de elevi, 80 de cadre didactice si 40 de salariati incadrati ca personal auxiliar, de paza si de intretinere. Noi trecem iarna pe culoare lungi si foarte friguroase, iar pentru a merge la anumite clase, suntem obligati sa iesim din cancelaria incalzita in curte. Cele cateva minute petrecute la temperaturi extreme sunt suficiente sa racim cobza. Aici, la studioul videochat, totul se petrece in aceeasi incapere, intr-un lux orbitor.
La minibar, fetele isi beau impreuna cafeaua si povestesc de una de alta. Coltul de aranjare este situat la caldura, camerele ofera angajatelor conditii premium.
In poza, in centrul atentiei sunt asezate canapele confortabile, fotolii imense si paturi uriase, care par concepute pentru printese.
Culorile sunt dulci de parca ar fi acadele sau bomboane pentru copilasi.


Usile si ferestrele sunt albe sa se vada starea perfecta de curatenie ce domneste aici. Peretii sunt curati. Unii sunt decorati cu tapet sau fototapet, in timp ce altii sunt aerisiti, decorati cu tablouri simple si valoroase.
Acestea sunt conditiile care se ofera celor care doresc sa se angajeze in videochat: la caldura, intr-o camera curata, fara microbi, in patul confortabil sau pe canapeaua mare.
Aici se lucreaza degajat, fara stres, nervi si orgolii, fiindca fiecare fata are clientii ei. Aceste fotografii sunt cele mai oneste documente referitoare la conditiile de munca din studioul videochat.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top