Evenimente

After party review Lucio Aquilina @ deschiderea XS Industry

Desi am facut tot posibilul dar nu am reusit sa ajung la conferinta de presa a deschiderii XS Industry, ma bucura faptul ca am ajuns la timp pentru ceea ce s-a anuntat o noapte cu muzica buna, bass, mult bass, un design interior cu totul si cu totul nou si superb dar in acelasi timp foarte comercial, nu stiu daca acest lucru merita o bila alba sau cenusie pentru ca neagra nu merita sub nici o forma. Multumiri baietilor de la Urban Works pentru fotografiile facute clubului la conferinta:

Coada, de tineri nerabdatori sa intre, parcare plina de sute de masini si un control foarte strict asupra publicului, cam astea ar fi primele cuvinte pana ajungi sa intri, dupa … jocul de lumini, videoproiectoarele si puterea sistemelor audio te face sa uiti ca ai stat in frig si ca ai inghetat pana sa intri si ca ai platit intrarea ce nu contine si bon de consumatie sau ca ai dat 1 RON pentru a-ti tine haina in cui.

Distractia a inceput pe la 22.00 si pana la orele 00.00 – 01.00 nu mai aveai loc de aruncat un pai de chibrit. La inceput cand am intrat si am analizat un pic ceea ce se putea m-am gandit ca nu e cine stie ce si nu e chiar asa precum s-a anuntat si s-a promis ca va fi dar cu trecerea timpului si curgerea alcoolului mi-am dat seama ca XS RULLZZ.

Deschiderea XS Industry a lasat pe toata lumea satisfacuta de noua industrie de clubbing care promite multe, felicitari XS, ArgoMedia, Mike, Ene si Lucio Aquilina.

Mai multe fotografii si detalii aici.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top