Stiri

Agritehnica continuă să lucreze şi să susţină agricultura românească

În contextul situaţiei de la nivel naţional şi internaţional cauzate de pandemia COVID-19, dorim să vă comunicăm că activitatea Agritehnica nu va fi întreruptă, iar serviciile noastre rămân active.

Am luat toate măsurile necesare pentru a asigura siguranţa angajaţilor, furnizorilor şi clienţilor noştri. Astfel, pachetul de măsuri ne permite să continuăm să oferim cele mai bune servicii posibile.

Considerăm că, în astfel de momente sensibile, este cu atât mai important să facem eforturi pentru a susţine agricultura românească şi a o ajuta să acopere nevoile şi cerinţele pieţei.

Obiectivul nostru este de a onora în totalitate fiecare comandă şi de a veni în sprijinul clienţilor deopotrivă cu utililajele agricole şi piesele de schimb de care au nevoie pentru a continua să producă, dar şi cu know how-ul şi întreg suportul tehnic de care dispunem.

Departamentul nostru logistic lucrează pentru a menţine stocul necesar de produse şi este în permanent contact cu furnizorii internaţionali. De asemenea, echipa de vânzări şi cea tehnică sunt disponibile pentru a răspunde solicitărilor clienţilor şi întrebărilor lor.

Din resposabilitate socială şi pentru a susţine demersurile de prevenire a răspândirii virusului, încurajăm efectuarea comenzilor online sau prin telefon. Fiecare cerere va fi analizată şi soluţionată cu maximă atenţie şi în cel mai scurt timp posibil.

Totodată, ne manifestăm încrederea că împreună vom reuşi să depăşim provocările curente şi mulţumim tuturor celor care se implică să reducă la minim impactul negativ al acestora.

Telefon: 0374.342.385
Email: contact@agritehnica.ro

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top