Evenimente

Ai cumva o păturică?

Ca în fiecare an, înainte de Crăciun, ne revedem în parcarea Carrefour Felicia pentru a da o mână de ajutor adăposturilor pentru animalele fără stăpân din Iași și din jurul orașului. 

De la un an la altul am tot doborât recorduri, colectând cantități impresionante de donații, ceea ce ne demonstrează că ieșenii sunt mari iubitori de animale. Astfel, ediția din 2018 își propune să adune 8 tone de hrană pentru căței și pisici, iar pentru asta avem nevoie de implicarea tuturor oamenilor care știu ce înseamnă recunoștința din ochii unui necuvântător fără stăpân. 

Evenimentul este organizat anual pentru padocurile din Iași și din jurul orașului și are ca scop strângerea de alimente, pături, haine vechi, covoare, medicamente și produse de curățenie pentru acestea. Cățeii și pisicile au mare nevoie de puţinul ajutor pe care iubitorii de animale îl pot dona pentru: 
🐾 Adapost Câini Târgu Frumos
🐾 Adăpost Câini Miroslava / Toto- prietenul animalelor
🐾 Asociatia MaxDog
adăposturi care pot fi contactate și pentru donații directe. 

Vă încurajăm întotdeauna să adoptați din adăposturile din Iași. Chiar dacă nu vom schimba lumea, pentru fericitul ales aceasta va deveni cel mai frumos loc cu putință.

Ediția din acest an este organizată de Argo, cu sprijinul Centrul Comercial Felicia Iasi, Amaze Photography Studio, Atelier de Film, Thundra, BZI și WINK Public Multimedia, alături de alte companii partenere. 

Mulțumim, doamnă! 
Mulțumim, domnule!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top