Stiri

Ai renovat locuinta si ai ramas cu mult moloz in casa? Poti chema firmele specializate in transport moloz pentru a scapa de el

Renovarea unui apartament este o operatiune de durata, implica multa mizerie, moloz, zgomot si ore pierdute pentru a gasi cele mai bune solutii de reamenajare. Molozul rezultat in urma modificarilor facute in locuinta se tot aduna si la un moment dat va trebui sa scapam de el.

Conform legislatiei in vigoare nu avem voie sa aruncam molozul la gunoi, nici sa il lasam in locuri nepermise, asa ca singura solutie ramane apelarea la o firma de transport moloz in Bucuresti. Firmele specializate in astfel de servicii au masini care pot transporta cantitati mari de moloz, pana la 2000 kg, ajung rapid la adresa dorita, preturile practicate sunt rezonabile pentru ca oricine are nevoie sa poata sa isi scoata din casa tot molozul.

Indiferent ca aveti moloz la saci, vrac sau ferestre veci, aparatura electrocasnica, firmele care fac transport moloz in Bucuresti sunt pregatite sa le incarce in masini si sa le duca la groapa de gunoi, in locuri special amenajate.

In acest fel nu pierzi timpul cu eliberarea locuintei de moloz, nu e efort si oboseala, risc de accidentare, profesionistii de la firmele de transport moloz stiu cum sa manevreze sacii sau molozul de orice tip pentru a termina rapid treaba si in siguranta.

Amenzile pentru depozitarea molozului in locuri nepermise sunt evitate usor, in doar cateva minute sau ore, in functie de cantitatea de moloz puteti avea casa libera si o puteti pune in continuare la dispozitia meseriasilor pentru alte lucrari.

Pentru fiecare transport firma care are servicii specializate pe aceasta activitate garanteaza siguranta deplasarilor si se emit si acte doveditoare, chitante, facturi. Firmele se adreseaza persoanelor fizice sau juridice care au nevoie sa scape rapid de moloz, toate serviciile sunt de calitate, oamenii care vin la ridicarea molozului au experienta si pot sa elibereze locuinta in cel mai scurt timp posibil.

Programarile pentru ridicarea molozului se fac de obicei telefonic, comanda e preluata imediat si masinile sunt trimise la adresa in ziua stabilita de proprietari pentru a avea la dispozitie cele mai bune servicii exact atunci cand ai mai mare nevoie de ele.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top