Stiri

Cum alegeti inelele de logodna in doi pentru a nu exista niciun compromis?

Logodna este un eveniment deosebit de emotionant pentru tinerii care urmeaza sa paseasca in viata in doi. De departe cel mai important element al ceremoniei este partea cu inelele, simbol al uniunii si al dragostei dintre cei doi.

Inelele de logodna trebuie cumparate cu mult timp inainte de ceremonie, trebuie alese cu mare grija pentru a putea avea modele originale si cat mai interesante. Spre deosebire de alte inele obisnuite, cele de logodna sunt alese impreuna, fiecare partener trebuie sa aiba un inel care sa ii fie pe plac.

E destul de greu sa gasesti inele de logodna care sa fie apreciate in egala masura de ambii parteneri ce urmeaza sa le poarte, dar nu e imposibil. Pentru a exista o intelegere intre tineri cand vine vorba de inele de logodna sunt cateva trucuri pe care le puteti incerca spre o reusita deplina. Unul este legat de modul in care sunt alese inelele de logodna.

Cel mai bine este sa le gasiti in online, sa le vedeti, sa le studiati, sa le puteti compara, sa le vedeti amandoi. Fiecare are dreptul la o parere, asa ca e bine sa o ascultati si sa incercati sa le armonizati. Alt truc usor de pus in practica e legat de unicitatea inelelor.

Cele care sunt de serie pot sa nu fie chiar asa de frumoase si originale, designul e unul generic, asa ca sansele de a nu placea unuia sau altuia sunt mari. Inelele create de mana de artizani cu experienta sunt o alegere buna si pot sa ii impace pe amandoi tinerii in privinta alegerilor facute.

Un truc pe care multi il folosesc tine si de creionarea unui model ideal, cu pietre pretioase sau nu, din aur sau chiar si argint, poate combinatii ale celor doua modele. Ideea este ca fiecare sa isi puna pe hartie cum ar arata inelul de logodna ideal, dupa care sa se aleaga din fiecare model cele mai bune caracteristici si sa se ajunga la un model original combinatie a celor doua.

Asa ambii parteneri vor fi multumiti si vor purta inelele cu drag si placere, fara a exista nemultumiri. La orice model de inel unicat se acorda si garantie pe viata, orice modificari sunt posibile, totul e sa ajungeti la o intelegere in doi in privinta modelului ales.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top