Buna Ziua Iasi

Alege calitatea produselor de curatare de la Sanito!

Sanito.ro este un magazin profesional de produse de curatenie profesionale, folosite atat de profesionsiti, cat si de utilizatori casnici. Varietatea de pe site-ul sanito.ro face ca acest distribuitor si furnizor oficial Tork sa fie o alegere principala pentru multi care necesita produse de curatat, igienizat sau costume medicale si accesorii.  Produsele de pe site-ul sanito.ro se clasifica cu urmatoarele: sapun lichid, sapun Tork, dezinfectant maini, manusi protectie toate acestea fiind produse pe care le folosim zilnic.

Sapunul Tork de la Sanito are multe avantaje, iar cel lichid este cel mai des ales sapun, in special pentru locurile unde se formeaza grupuri mari de oameni.

Avantajele sapunului lichid:

Sapunul lichid reduce schimbul de germeni intre utilizatori. Intrucat nimeni nu atinge sapunul, acesta are un scop foarte mic, daca exista, de raspandire a germenilor.

Sapunul lichid este convenabil de utilizat. Aceste sapunuri sunt disponibile in sticle de lux cu dozatoare si astfel sunt usor de utilizat. Spre deosebire de bara de sapun, un sapun lichid nu se inmoaie niciodata. Sapunul lichid tinde sa creeze o spuma mai bogata. Acesta este unul dintre factorii pentru care multi oameni prefera sapunul de bar.

Sapunul lichid contine un nivel de pH mai scazut decat bara de sapun si este astfel mai bland si potrivit pentru persoanele cu pielea sensibila. De asemenea, este capabil sa retina mai mult de 30% din umiditatea naturala a pielii si astfel sapunul lichid este bun si pentru pielea uscata.

De asemenea, Sanito.ro este un furnizor de incredere si pentru cabinetele medicale care necesita in permanenta halat medical, halate unica folosinta,  combinezon, combinezon protectie. Aceste schimburi obligatorii impiedica contaminarea vesmintelor medicale si asigura o buna igiena!

Combinezonul medical pentru protectie vine in ajutorul personalului medical si nu numai, astfel contribuim cu toata forta si priceperea noastra la reducerea riscului de contaminare a personalului in cauza, dar si ca posibilitate de echipare pentru transport a bolnavilor cu simptome usoare si medii.

Caracteristici Combinezon:

– Acoperirea totala a fetei;

– Filtru de aer in partile laterale (reduce riscul de contaminare cu atingerile accidentale);

– Trei straturi de filtrare confectionate din material similar cu al mastilor chirurgicale;

– Mulaj pe piramida nazala;

– Fermoar in spate si trigger;

– Combinezon confectionat din materiale netesut;

– Reglaj circumferinta craniana;

– Pliuri la mijloc;

Avantaje purtarii de combinezon:

– Materialul in sine exista in tara, fiind preluat din piata materialelor de constructii;

– Densitatea materialului este de 90 gr/mp;

– Se poate spala minim 2-3 ori la 70-80 de grade Celsius, fara centrifugare si fara calcare;

– Nu apar deteriorari pentru o sterilizare de pana la 135,8 grade Celsius;

– Combinezoanele se livreaza individual, ambalate in pungi de plastic.

Dupa cum putem observa magazinul Sanito.ro pune al dispozitie echipament profesional pentru cei care decid sa ia in serios igiena si siguranta lor!

Sanito.ro este magazinul cel mai bun pentru cei care doresc sa cumpere acoperitori pantofi, masti de protectie, dezinfectanti maini si sapunuri lichide de cea mai inalta categorie! Alege cu grija produsele pentru igiena ta!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top