Stiri

Incearca o petrecere inedita pentru copii la Dipic Fun in Cluj Napoca

Vrei sa oferi copiilor cele mai reusite petreceri ocazionate de zilele de nastere? Copilul tau a crescut si deja are varsta la care isi doreste activitati inedite? Vrei sa ii faci o mare surpriza si o mare bucurie copilului tau oferindu-i o petrecere de neuitat de ziua sa? Ei bine, in acest context spatiile si activitatile puse la dispozitie de Dipic Fun in Cluj Napoca pot reprezenta oricand cea mai potrivita alegere pentru organizarea de petreceri copii Cluj.

Facand aceasta alegere vei putea sa oferi copilului tau si copiilor invitati la petrecerea respectiva activitati care sa ii bucure la maxim pe cei mici. Aceste activitati sunt sesiunile de laser tag, jocurile de tip console, dar si posibilitatea de a se bucura de petreceri de tip karaoke. Oricare dintre acestea poate fi alegerea perfecta pentru o petrecere de neuitat pentru copilul tau.

Petreceri cu sedinte laser tag pentru copii

Foarte multi dintre copii secolului 21 se joaca diferite jocuri de strategie si jocuri de tip army. Multi dintre ei sunt pasionati de astfel de jocuri, iar o petrecere copii Cluj care sa includa sedinte laser tag ar reprezenta fara niciun dubiu cel mai frumos cadou pentru un astfel de copil. Desi in calitate de parinte te-ai putea gandi la violenta, laser tag-ul nu presupune nici cea mai mica forma de violenta fizica.

Fiind vorba despre arme cu infrarosu si echipament special care sa capteze semnalul infrarosu, laser tag-ul poate fi alegerea ideala pentru organizarea unei petreceri de copii care sa implice si multa miscare fizica, dar si lectii privind importanta spiritului de colegialitate si de echipa dintre prieteni sau colegi.

Jocuri de tip console pentru petrecerea copiilor

Daca consideri ca poate laser tag-ul este nepotrivit pentru varsta celui mic, atunci poti sa ai in vedere alegerea jocurilor de tip console pentru petrecerea copiilor. Jocuri precum X-Box sau Play Station sunt printre preferatele multora dintre copii zilelelor noastre.

Desi multi dintre acestia pot avea acasa astfel de jocuri, atunci cand alegi sa organizezi petreceri copii Cluj intr-un spatiu special amenajat cu jocuri de tip console vei avea la dispozitie mai multe astfel de jocuri. In acest mod nu vor exista copii care vor sta deoparte asteptandu-si randul sa se joace si ei. Prin urmare, toti cei care participa la petrecerea respectiva se vor distra si nu vor avea timp sa se plictiseasca.

Karaoke pentru petrecerea copiilor

O alta modalitate inedita de a organiza petrecerea copiilor este cu ajutorul unei sesiuni de karaoke. Organizarea unei astfel de petreceri copii Cluj iti pune la dispozitie o sala cu sonorizare profesionala si cu lumini care sa intretina atmosfera de petrecere. La o astfel de petrecere atat cei mici, cat si adultii, se vor distra pe cinste. Pe langa sonorizarea profesionala, la Dipic Fun vei avea inclusiv un loc de servire a mesei pe durata petrecerii de tip karaoke.

Daca aceste idei inedite pentru petrecerile celor mici te-au convins, atunci poti sa descoperi intreaga oferta de servicii a celor de la Dipic Fun intrand pe dipicfun.ro.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top