Diverse

Alege profesionalismul produselor de la Echipamentcuratenie.ro

Niciodata sa nu faci greseala sa crezi ca casa ta este ferita de microbi sau bacterii, pentru ca gresesti. Aceste microorganisme traiesc pe toate suprafetele, si este greu sa le observam fara aparate speciale. Insa, pentru a ne mentine sanatosi, curatenia este cel mai bun remediu. Magazinul Echipamentcuratenie.ro are cele mai bune produse tork pentru curatenie, dar si multe alte aparate si accesorii.

De ce sa cumperi aspiratoare profesionale de la Echipamentcuratenie.ro?

Spre deosebire de alte aspiratoare, acestea au capacitatea de a curata atat suprafetele lichide, cat si cele solide. Sunt fabricate mai bine, pentru a rezista chiar si in conditii mai putin placute. Modelul de aspirator TASKI AERO 8, 585 W, este o reprezentatie foarte buna a produselor de pe site-ul lor.

Acest model este indicat atat pentru curatenia de acasa, cat si in medii profesionale precum birouri si cladiri Horeca. Noile aspiratoare profesionale TASKI AERO sunt extrem de eficiente si sunt prevazute cu un motor de 585 W de ultima generatie, care ofera aceleasi rezultate de curatare ca un aspirator de peste 900 W. Aceste rezultate sunt asigurate gratie sistemului ingenios al fluxului de aer si tehnologiei unice whisper brevetate de TASKI.

Datorita unei tehnologii inovatoare si brevetate de atenuare a zgomotului, aspiratoarele TASKI AERO sunt extrem de silentioase in conditiile unor emisii sonore de 53db(A).   Acest nivel scazut al emisiilor permite functionarea in orice mediu, in orice moment al zilei. Iar prin actionarea butonului pentru modul eco, emisiile se pot reduce la 50db(A).

Optiunea integrata de infasurare a cablului permite strangerea rapida a cablului de 12,5 m. Aceasta economiseste timp si faciliteaza semnificativ manipularea cablului. Insa inlocuirea cablului este foarte simpla, putandu-se efectua fara unelte, cu ajutorul unei mufe de alimentare IEC C15.

Disponibila pentru toate produsele AERO PLUS.

Butonul pentru modul Eco reduce puterea motorului cu 50%, cu o singura apasare. Astfel, consumul de energie scade, iar emisiile de zgomot se reduc la 50db(A).

Butonul pentru modul eco permite utilizarea in orice moment al zilei, mai ales in mediile sensibile, cum ar fi spatiile publice, precum si curatarea spatiilor de birouri in timpul zilei.

Indicatorul de sac plin semnalizeaza printr-un sistem simplu de coduri de culoare cand este necesara inlocuirea sa si, de asemenea, protejeaza impotriva blocarii fluxului de aer al aspiratorului.  Acest lucru este asigurat de cadranul mecanic inteligent care nu necesita niciun fel de intretinere sau inlocuire a ledurilor.

Tot de pe acest site, clientii au ocazia sa cumpere sapun tork de calitate foarte buna. Curatarea constanta a locului de munca (sters birouri, aspirat, aerisit) si a instalatiilor de incalzire ajuta la eliminarea microbilor si a bacteriilor care pot sa apara din cauza umezelii si a temperaturii ridicate.

Nu vei putea preveni toate bolile, dar sigur vei reusi sa previi o parte dintre imbolnavirile provocate de bacteriile prezente pe suprafetele de lucru. Ai grija sa pui mereu la dispozitia angajatilor cutii de servetele pe care sa le foloseasca cand sunt raciti sau ca sa se stearga pe maini!

Echipamentcuratenie.ro isi ofera instrumentele pentru a face curatenie!

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top