Stiri

Alegerea parfumului bărbătesc după stilul propriu și activitatea zilnică

Eleganța, rafinamentul, grija de sine și o atitudine corectă nu sunt atribute pe care doar femeile să le stăpânească. Bărbații nu mai sunt de mult reprezentanții delăsării în ceea ce privește imaginea proprie și au câștigat teren în materie de modă și bun gust. Deși nu petrecem atât de mult timp în fața oglinzii precum o femeie, ne place să ne îngrijim, să arătăm bine și să fim apreciați pentru asta. O ținută office care să ni se potrivească, un ceas elegant, părul aranjat, pantofii impecabili și mirosul unuia dintre cele mai irezistibile parfumuri bărbătești 2019 sunt aspectele de care bărbații care se apreciază pe ei au început să le ia tot mai în serios. Toate aceste lucruri sunt alese cu grijă și după bunul gust, astfel încât să ne reprezinte, dar și să ne simțim în largul nostru când suntem suprinși într-o astfel de postură.

Cum alegi un parfum potrivit pentru tine?

În primul rând, parfumul ideal pentru tine este acel parfum de care te îndrăgostești de la prima utilizare a acestuia. Pentru a impresiona persoanele din jurul tău cu propriul parfum trebuie mai întâi să te impresionezi pe tine. Dacă obișnuiești să folosești un parfum doar pentru că cineva drag ți l-a recomandat și nu îți place cu adevărat mirosul său, abia o să aștepți să termini recipientul cu acea licoare pentru a-ți putea achiziționa parfumul tău preferat.

În al doilea rând, parfumul pe care ți-l alegi trebuie să se potrivească stilului tău vestimentar. Dacă ești o persoană sportivă care se îmbracă cel mai des cu echipament sportiv, training-uri sau tricouri, nu ți se va potrivi un parfum cu miros dulce, elegant, care ar merge mult mai bine la o costum office. Pentru această alegere nu este nevoie de cunoștințe avansate în domeniul parfumurilor, ci ne putem da seama după intensitatea mirosului și gândul de care te lași purtat atunci când îl testezi.

În al treilea rând, este important să folosești un parfum de care să fie atrasă și jumătatea ta. De multe ori ne aducem aminte de persoane dragi din viața noastră când simțim anumite mirosuri. Noi asociem persoanele cu un anumit parfum, iar parfumul persoanei pentru care simțim mai mult îl recunoaștem dintr-o mie. În cazul în care bărbatul este burlac și cochetează cu aplicații dating în mod frecvent această idee nu mai este valabilă și se poate ghida doar după primele două sfaturi.

Un bărbat trebuie să arate bine în orice situație, fie că este la locul de muncă sau la un eveniment elegant, imaginea lui contează la fel ca în cazul femeilor, de aceea trebuie să avem grijă de noi.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top