Stiri

Fii suporter adevarat si poarta echipamentul Nationalei de Fotbal a Romaniei

Tricolorii asteapta meciurile pentru calificarea la EURO 2020 in echipamente noi. Federatia a încheiat colaborarea cu fostul sponsor tehnic dupa 45 de ani si a semnat un contract in urma cu 3 ani cu o alta firma de echipamente sportive. Aceasta schimbare a luat amploare si la foarte multe echipe romanesti din prima liga de fotbal.

Intelegerea dintre cele doua parti cuprinde si bonusuri de performanta pentru calificarile la turneele finale. Sa speram ca vom profita d eultimele sanse ramase pentru calificarea la EURO 2020. De altfel, aspectul financiar a fost foarte important in decizia federatiei, spaniolii oferind si bani, nu doar echipament, asa cum se intampla cu fostul sponsor.

Noul echipament este destinat tuturor echipelor nationale, de la U15 la prima reprezentativa, inclusiv pentru nationala feminina de fotbal a Romaniei. Nu stiu cati dintre voi stiau ca Romania are si o nationala feminina de fotbal.

Dincolo de echipamentele clasice trebuie sa stiti ca producatorul are in portofoliu si produse precum manusi fotbal sau Rucsacuri. Acestea se gasesc in magazinele oficiale dar si in marile lanturi de magazine ce comercializeaza echipamente sportive.

Noul echipament va mentine culorile nationale, combinand rosul, galbenul si albastrul. In prima editie se va remarca galbenul cu detalii rosii, in timp ce la cea de-a doua editie va predomina culoarea rosie, ambele fiind combinate cu albastru, se arata in comunicatul comun al sponsorului si al Federatiei Romane de Fotbal.

Romania se alatură astfel nationalelor din Bulgaria, Kenya, Honduras, Uzbekistan, Nicaragua, Bangladesh, Trinidad & Tobago sau Kyrgyzstan, care au de asemenea Joma ca sponsor tehnic.

Dintre echipele de club, cele mai cunoscute formatii sponsorizate de Joma sunt Fiorentina, Sampdoria, Skoda Xanthi, Getafe sau Granada.

Nationala Romaniei a purtat pentru prima oara echipamentul Joma la meciul cu Irlanda de Nord, din preliminariile Euro 2016, care a avut loc la Belfast, pe 13 iunie. A fost vorba despre un tricou aniversar, compania spaniola sarbatorind 50 de ani de la infiintare, iar ulterior se va stabili designul obisnuit al echipamentului. In anul centenar echipamentul nationalei a avut si el cateva elemente ce au marcat acest eveniment.

Dincolo de echipamente ar fi frumos ca echipa nationala a Romaniei sa se califice la EURO2020 mai ales ca se afla printre tarile gazda a acestei competitii.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top