casti de copiat
Stiri

Alegerea unui laptop second hand

Alegerea unui laptop second hand

Atunci cand ne decidem sa cumparam un laptop second hand, este important sa tinem cont de anumite criterii, asa ca bmbcomputers.ro vine in ajutorul nostru cu 3 ponturi care ne ajuta sa stabilim care este cel mai bun si cel mai potrivit laptop pentru noi.

1. Trebuie sa stabilesti dinainte, pentru ce o sa folosesti acel laptop?

Este clar ca daca ai optat pentru un laptop, ai nevoie de ceva portabil, iar daca vrei unul second hand, nu cred ca vrei sa il iei neaparat pentru jocuri, asa ca este important sa stii exact ce iti trebuie si daca ai cum sa acoperi acele necesitati, fara a fi nevoie de a achizitiona un laptop nou. Daca ai nevoie de un laptop care sa nu necesite prea multe resurse, si care sa fie folosit doar pentru task-uri mici, cum ar fi vizionarea unui film, sau scrierea de documente, laptopul second hand este perfect pentru tine. Sunt laptopuri performante, chiar si la mana a doua, insa acestea sunt ceva mai scumpe, avand resurse mult mai mari, iar pentru jocuri, de cele mai multe ori, este indicat sa folositi un desktop.

2. Stabileste bugetul mediu/maxim ca sa sti la ce produse te incadrezi.

Pretul, este un criteriu foarte important, pentru ca totul se rezuma la pret cand vine vorba de cat de “dotat” o sa fie acel laptop. Trebuie sa gasim o cale de mijloc intre un pret mic si un pret prea mare, doar ca acest lucru se rezuma iar la resursele de care avem nevoie la acel laptop. Daca este folosit pentru task-uri usoare, atunci ne putem gandi la un pret mai mic, si atunci economisim banii pe care i-am fi dat pe un laptop caruia nu ii puteam atinge niciodata potentialul maxim de performanta.

3. Sa ne facem griji ca se poate strica?

Intotdeauna va exista acest risc, acest lucru se poate intampla si la un laptop nou, numai ca nu ar trebui sa ne facem griji pentru ca bmbcomputers.ro ofera garantie pentru orice tip de laptop vandut, fie el Refurbished (3 Ani garantie si care include Windows 10 cu licenta originala preinstalat) A?sau Second Hand minim 1 An Garantie. Variantele de laptopuri refurbished si cele second hand sunt verificate in amanunt inainte de a fi puse la vanzare pt a fi eliminate riscurile de a fi ceva stricat la ele, atunci cand ajung la client.

Oricare ar fi nevoile tale vizavi de un laptop, poti lua mai ieftin optand pentru un laptop refurbished sau A?second hand.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top