Hi-tech

Alegerea usii de la intrare: usi exterior din lemn stratificat

  Prima impresie pe care si-o face oricine atunci cand ajunge in fata casei tale, are legatura cu usa de la intrare, care poate fi considerata cartea de vizita, iar modul in care oamenii ajung sa isi aleaga usa de la intrare spune multe despre personalitatea persoanelor care locuiesc acolo. De aceea, este extrem de important modelul ales si pentru a putea da mai multa valoare casei tale, este recomandat sa alegi una dintre modelele de usi de exterior Unilux Construct din lemn stratificat .

    Atunci cand vrei sa alegi un nou model de usa sau vrei sa o alegi pe cea deja existenta, trebuie sa tii cont de faptul ca este foarte util sa cumperi un model de buna calitate, care sa contribuie si la reducerea costurilor de energie.

Cum alegi cea mai buna usa de la intrare?

    Alegerea unei usi de la intrare trebuie sa tina cont de mai multe aspecte , printre care functionalitatea, durabilitatea si felul in care aceasta poate asigura protectia persoanelor si a lucrurilor aflate in interiorul casei.

   Acest aspect legat de securitate este extrem de important, caci acesta este modul prin care poate fi impiedicata intrarea persoanelor nedorite in casa.

    In zilele noastre, cea mai buna solutie pentru a beneficia de confort termic, rezistenta si design impresionant este sa se opteze pentru o usa exterior lemn stratificat. 

 De ce o usa din lemn poate fi alegerea potrivita?

    Pentru mai multe secole, ca usa de intrare in case a fost usa din lemn, acesta fiind de fapt singura optiune posibila.

   Aceste usi de lemn sunt preferate deoarece au o estetica placuta si pot varia in ceea ce priveste design-ul si culoarea, pe deasupra acestea pot fi redimensionate si folosite in alt scop. Astfel, alegerea usii de la intrare trebuie sa aiba un design care se potriveste perfect cu restul cladirii, atat din punct de vedere al arhitecturii cladirii, cat si din punct de vedere cromatic.

   Chiar daca poate parea incredibil, o usa exterior din lemn startificat este mult mai rezistenta decat o usa metalica, caci aceste usi din lemn stratificat fata de cele din PVC sau aluminiu, sunt mult mai rezistente deoarece ele nu se indoaie si nu se intind, iar in cazul in care vrei sa o distrugi, aceasta nu se sparge, ci doar se rup aschii din ea.

  Usile exterior din lemn stratificat au tocul realizat din profile de diferite valori si pot fi realizate inclusiv modele cu sisteme de inchidere in 5 puncte, chiar mult mai securizate, in functie de preferintele fiecarui client in parte.

   Usile din lemn necesita o mentenanta mai complexa decat celelalte modele de usi, datorita faptului ca lemnul este un material natural, mult mai sensibil la factorii externi.

   Totusi, cel mai mare avantaj al acestor usi exterior din lemn stratificat sunt cele mai bune atunci cand se pune problema antiefractiei . Partea cea mai complicata este atunci cand pierdeti cheile, caci nu veti mai mai putea intra in casa decat daca distrugeti usa in asa fel incat nu va mai putea fi refolosita.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top