Stiri

Precadre pentru montaj ferestre și alte accesorii de etanșare

Etanșarea ferestrelor și a ușilor este foarte importantă. Acest lucru contează atât pentru confortul termic, dar și pentru economisirea facturilor la energie electrică. Te poți bucura de un cămin calduros și primitor, în timp ce facturile sunt reduse și ai parte de o eficiență energetică ridicată.

În acest fel, îți recomandăm să achiziționezi precadre pentru montaj ferestre și alte accesorii de etanșare, chiar înainte de a monta căile de acces în interior. Precadrele termoizolante se folosesc pentru a monta ferestrele și ușile la standard de casă pasivă, ideale pentru cei care vor să reducă punțile termice prin scoaterea tâmplăriei în plan cu izolația.

PVC Mag îți oferă acces la o gamă largă de produse special concepute pentru etanșare și eficiență energetică, dar și pentru a te bucura de confort în interiorul casei tale. Poți comanda online accesorii de tâmplărie, plase pentru insecte, articole de etanșare și eficiență energetică, dar și scule pentru montajul lor. În funcție de ceea ce ai nevoie, produsele pot fi cumpărate în dimensiunile dorite. Acestea au o calitate superioară, permit montajul simplu și rapid, iar rezultatul devine unul mulțumitor pentru toată lumea. Bineînțeles, deși produsele sunt de calitate, ai nevoie de persoane specializate pentru montaj, astfel încât acesta să fie cât mai eficient.

În materie de etanșare și eficiență energetică, magazinul online PVC Mag le pune la dispoziția clienților benzi de etanșare, precadre pentru montajul ferestrelor, produse de întreținere, silicon, adezivi și spume de montaj. Tot din această categorie poți comanda benzi de etanșare complet adezive pentru exterior, benzi pentru interior, spray-uri primer, cât și racletă pentru presarea benzilor. Cu ajutorul tuturor acestor produse poți beneficia de un confort termic în casa ta, dar și de reducerea costurilor la energie.

Accesorii de tâmplărie pentru interior și exterior

Pe site-ul pvcmag.ro ai o categorie dedicată exclusiv accesoriilor de tâmplărie pentru interior și exterior. Acestea contribuie la siguranța casei tale, fie că vorbim despre efracție sau siguranța pentru copii. În funcție de ceea ce ai nevoie, găsești o gamă largă de broaște de ușă, mânere pentru ușă, mânere pentru ferestre, sisteme de siguranță pentru copii, glafuri de interior și exterior, produse în materie de feronerie, accesorii de tâmplărie și accesorii pentru montajul ferestrelor și al ușilor.

Toate produsele au o calitate superioară, asigură o închidere ermetică și poți uita complet de grija aerisirilor neplăcute. În acest fel, te poți bucura de un confort termic sporit atât pe timpul iernii, cât și al verii.

Plase împotriva insectelor pentru sezonul cald

La PVC Mag găsești o varietate de plase de insecte care să te protejeze pe tot parcursul sezonului cald. Acestea pot fi pe balamale sau tip plisse, iar în categoria curentă mai ai la dispoziție și accesorii pentru aceste plase. Se pot monta cu ușurință atât la geamuri, cât și la uși, pentru a asigura închiderea perfectă împotriva oricărei insecte.

Dacă ai nelămuriri sau nevoie de ajutor în alegerea produselor, poți contacta echipa la numărul de telefon sau la adresa de e-mail contact@pvcmag.ro.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top