tractoare iasi
Diverse

Alei vesele pentru zilele mohorate

Sunt zile in care orasul este cenusiu, ploaia argintie, pomii negri si aleile mohorate. Oriunde ti se indreapta privirile, imaginile sunt deprimante. Abia cateva case in culori pastelate mai ne salveaza din baia de melancolie, in timp ce: „Spre munti trec nori cu ugerele pline”.

Da, ploaia pare de durata si nimic nu te salveaza de la monotonie. Covorul colorat de frunze a disparut si de altfel este maturat de pe alei, sa nu aluneci pe frunza uda.

Nu stii vestea cea mare si nu ai aflat ca poti calca pe culori pastelate sau vii? Cu tipuri de beton decorativ poti avea soarele la picioare. Betonul decorativ este de mai multe tipuri, in functie de gusturile clientului. Poti alege: beton amprentat, beton dezactivat si beton elicopterizat.

Betonul amprentat merge pe imitarea pana la confuzie a parchetului din lemn masiv de diferite nuante, a caramizii si a pietrei naturale. Paleta cromatica este variata, astfel ca poti avea o alee vesela in orice timp, unica si mai ales rezistenta datorita structurii metalice si plasticului de calitate premium asezat inainte de turnarea betonului.

Betonul dezactivat capata efectul de relief, iar cel elicopterizat se caracterizeaza prin luciul metalic datorat includerii pigmentilor in compozitie si acoperirii finale cu un strat ce contine cuartz, urmata de sigilarea suprafetei cu lacuri speciale.

Efecte de senzatie sunt oferite de aceasta echipa tanara si priceputa de meseriasi, care are o experienta de peste 15 ani in tara si peste 500 de proiecte de calitate premium finalizate.

Cu acesti lucratori ai firmei specializate in alei rezistente, cu design unic si cromatica originala, nu va mai intereseaza  Cum se toarna corect betonul?

Ei au demonstrat practic ca stiu perfect sa prepare betonul pentru alei ce sunt garantate zeci de ani, sa pregateasca locul cu minutiozitate, sa prepare corect betonul si sa il toarne conform regulilor.

Orice abatere cat de mica inseamna aparitia prematura a fisurilor si macinarea betonului in zonele suprasolicitate.

Da, se mai intampla cand meseriasii nu stapanesc perfect aceste norme ca lucrarea sa iasa cu denivelari, crapaturi si sa se macine in mai putin de un an , dar firma prezentata de mine a turnat alei in zone prezidentiale si la intrarea institutiilor importante din tara, iar aspectul acestora este impecabil.

Aleile facute cu profesionalism, cu cele mai bune materiale si utilaje moderne sunt adevarate opere de arta ce inveselesc atmosfera in toate anotimpurile.

Va recomand sa apelati la acesti specialist, sa aveti cele mai bune si frumoase alei din tara si printre cele mai rezistente si originale din lume!

 

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top