Stiri

Antalya, una dintre cele mai atractive Oferte Turcia 2021

Turcia este una dintre destinațiile preferate de români, fie că vorbim despre sezonul estival sau extrasezon, întrucât oferă servicii all inculsive de top și o adevărată oază de relaxare și încărcare a bateriilor, chiar și în timpul „tulburi”, întrucât aici se respectă toate normele impuse de situația sanitară în care ne aflăm.

În 2020, pandemia ne-a făcut să rămânem mai mult în țară, dar în 2021 a venit timpul să ne luăm revanșa și să profităm de destinațiile la care visăm. Vă prezentăm astăzi, una dintre destinațiile cele mai iubite, atât prin frumusețea peisajelor și a resorturilor de lux, cât și prin prețurile accesibile oricărui buzunar: Antalya.

Vrei o destinație în care poți îmbina timpul petrecut pe plajă, făcând scufundări sau sport cu o istorie bogată a locurilor vizitate? Oferte Turcia vine cu soluția: Antalya, una dintre cele mai importante stațiuni de pe litoralul mediteranian, dar în același timp centrul administrativ al provinciei care poartă același nume. Aici poți vizita Muzeul regional al Antalyei, cartierul vechi al orașului unde se află porțile împăratului Hadrian, muzeul Kaleiçi, dar și o serie de ruine ale moscheelor construite în perioada otomană, printre care și ruinele moscheii Korkut, care datează din secolul al II-lea.

Orașul mic, dar impregnat de istorie, te va transpune ușor în trecut, lăsându-se descoperit și adorat de turiștii care doresc să afle mai multe despre povestea locului. Pentru a „reveni” în prezent, aici ai parte, pe lângă toate facilitățile pe care le oferă resortul ales, de parcuri acvatice private și terenuri de golf sau fotbal care te îmbie să îți iei porția zilnică de energie.

Plajele nu sunt cele mai nisipoase, dar acestea compensează din plin prin activitățile pe care le oferă turiștilor. Mai mult, fiecare plajă privată are pontonuri speciale de unde poți coborî direct în mare sau unde poți să stai la plajă pe sezlongurile care sunt, spre desosebire de litoralul românesc, „din partea casei”. Periodic sunt aduse aici camioane întregi de nisip pentru ca lipsa acelui nisip moale, strălucitor și catifelat, să nu fie simtită de cei mai pretențioși dintre turiști. Dar, la câte piscine private există, ai de unde alege, „plaja” ideală pentru tine.

Întrucât aici există o competiție acerbă între hoteluri, Antalya are raportul calitate-preț cel mai bun din Turcia. Prețul este dictat atât de stelele resortului ales, dar și de facilitățile oferite: all inclusive, ultra all inclusive, diamond all inclusive etc. Pentru Antalya, acest paradis al resorturilor de lux, prețurile pornesc de la 44 de euro pe noapte. O vastă ofertă în acest sens, poate fi consultată aici.

Unul dintre cele mai frumoase și luxoase hoteluri din Antalya este Calista Luxury Resort, resortul de  5 stele care l-a „cazat” chiar și pe președintele Obama într-una dintre vizitele sale în Turcia.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top