Stiri

Apple Pay: Cum poți plăti cu iPhone-ul dacă ai Revolut

Cum activezi Apple Pay pentru cardul Revolut în România? Ei bine, Cristian Florea ne explica in pasi simpli cum puteti activa Apple Pay pe cardul Revolut!

Astazi cei de la Revolut au facut un update la aplicatie si anunta faptul ca se poate plati prin Apple Pay de pe cardurile Revolut. Dar inainte de a incepe cu pasii de mai jos trebuie sa stiti: cardurile de Metal de la Revolut nu pot fi introduse încă în Apple Pay, deci ar fi bine să ai un card Basic sau Premium pentru a face asta.

Pasul 1 e să schimbi regiunea telefonului din România în Regatul Unit. Nu-ți face griji, că schimbarea asta e doar temporară, iar în 5 minute vei trece din nou la România. 🇹🇩 Ca să schimbi regiunea la iPhone, intră la Configurări – General – Limbă și Regiune, iar din România vei schimba în Regatul Unit.

Pasul 2 e să deschizi aplicația Wallet de pe iPhone. Schimbarea regiunii am făcut-o ca să ni se activeze funcția de adăugare card în aplicația Wallet. Deschizi aplicația, apeși pe butonul de Adăugați un card, apoi ți se va cere să îndrepți camera telefonului spre cardul tău Revolut, ca să-i citească datele.

După ce Apple a citit datele cardului, introduci codul CVV al acestuia și vei primi și un SMS cu un cod de confirmare.

Pasul 3 schimbi din nou regiunea iPhone-ului pe România și gata, asta-i tot.

Ca să folosești Apple Pay și să plătești cu iPhone-ul, e de-ajuns să apeși de două ori pe butonul din dreapta, cel care închide și deschide ecranul. Oricum, vei observa că în meniul de Configurări al telefonului ai un nou buton care se numește Wallet și Apple Pay, de unde poți seta comportamentul plăților prin Apple Pay.

Încă ceva: cardurile de Metal de la Revolut nu pot fi introduse încă în Apple Pay, deci ar fi bine să ai un card Basic sau Premium pentru a face asta. Mai mult, se pare că nu poți introduce carduri Mastercard, deci dacă nu ai un card fizic Visa, poți genera în aplicație un card virtual Visa și îl introduci pe acela.

Bonus: Dacă deții un Apple Watch, deschide și aplicația Watch de pe telefon și adaugă și acolo cardul, ca să poți plăti direct cu ceasul, să nu mai scoți iPhone-ul din buzunar.

Eu am aflat de la Cristain Florea care si el la randul de la Alex.

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Acum poti sa folosesti Apple Pay in Romania – Iasi 4u

  2. Pingback: Primiți 50 de Lei bonus la prima plată cu cardul Revolut! – Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top