concept trei iasi
Diverse

Cum poti asculta muzica preferata la un alt nivel

Cand vine vorba de sistemul audio al unui autoturism cu totii ne dorim un radio cat mai performant si un set de difuzoare puternice care sa poata reda sunetul cat mai clar si cu un bass cat mai profund. In materie de dvd auto, pe piata exista foarte multe modele din care putem sa alegem.

Fie ca este vorba de un simplu radio mp3 player ori de un dvd auto cu ecran mare, tactil cu sau fara sistemul de operare android, cele mai importante sunt specificatiile. Acestea influenteaza direct sunetul, si oricat de performante ar fi difuzoarele, daca radio-ul este unul de proasta calitate ceea ce vei auzi cand vei porni muzica, va lasa de dorit.

Daca esti in cautarea unui astfel de aparat, pe site-ul celor de la auto38.ro vei gasi o gama variata de dvd-uri auto performante cu specificatii diverse si bineinteles preturi diverse pentru toti, toate fiind de calitate si la preturi accesibile ce variaza intre 130 de lei si 1190 de lei. Acestea pot fi dedicate pentru autoturism sau universale. In cazul celor universale, nu este nici un fel de problema deoarece se poate achizitiona si separat o noua rama in care poate fi introdus aparatul radio, dar si in aceste cazuri treaba este relativa.

De exemplu, de pe auto38.ro puteti achizitiona un Dvd Auto cu ecran tactil de 7 inch cu sistem Android , versiunea 8.0 cu 1 GB Ram si 16 GB Rom. Intradevar poate par niste valori destul de mici dar doar daca sunt comparate cu smartphone-urile care necesita mult mai multe resurse pentru a putea rula normal. Acesta are si optiunea de mirror link, Google Play, bluetooth, redare video, suport USB de mare viteza supartand pana la 32 GB si multe multe altele si este compatibil pentru toate tipurile de autoturisme. Toate acestea la pretul de doar 750 de lei cu TVA dar si livrare gratuita, depasind astfel cei 100 de lei per comanda pentru ca transportul sa fie gratuit.

De pe auto38.ro am achizitionat chiar aceasta navigatie despre care va vorbesc si sunt extrem de multumit de ea. De cand am achizitionat-o si pana astazi, aceasta ruleaza impecabil, nu am avut nici un fel de probleme legate de lag sau erori si cel mai important aspect, sunetul, care este unul deosebit. Nu am cele mai performante difuzoare insa cu ajutorul acestui Dvd auto sunetul este unul extrem de clar si profund.

Pe langa a comanda un dvd auto de pe acest site, cosul de cumparaturi a mai cuprins si o camera video atat pentru fata cat si pentru spate, becuri led si multe altele. Absolut toate produsele pe care le-am achzitionat de la acestia au fost de cea mai buna calitate si inca sunt in perfecta stare. Serviciile de asemenea au fost exact asa cum trebuie, totul a decurs firesc iar in maxim 48 de ore am si primit comanda.

Sunt extrem de multumit de tot ce am comandat, produse de calitate la preturi avantajoase. Recomand cu toata increderea acest magazin tuturor pasionatilor de autoturisme.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top