Stiri

Bataie intre interlopi intr-un Club din Iasi

60261177Se pare ca eliberatul din arestul preventiv, Catalin Bacauanu, pe motiv ca nu reprezinta un pericol public a reusit sa se afirme prin duritate si prin conflicte in toate cluburile Iesene precum Skin pe 17 ianuarie , The 416 pe 7 februarie si acum in Hypnotic. Ca si prima oara, a fost un coflict dintre fratii Corduneanu si Catalin Bacauanu.
Din nefericire, unul din gardieni a fost impuscat in ochi ajungand de urgenta la Spitalul Sfantul Spiridon, iar alti doi interlopi ajungand si ei la Spitalul de Urgenta, dupa cum relateaza reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi. Rafuiala a inceput in jurul orei 01.45 si a durat in jur de 3 minute, s-a tras cu pistolul si s-au batut cu bate, cei ce au asigurat paza si protectia clubului au incercat sa evacueze tinerii din local.

Update: Toata presa nationala precum Realitatea TV, PRO TV, Antena 1 , Front News si multe altele au scris despre acest caz si se spera ca de aceasta data sa se ia masuri cu adevarat.


REALITATEA.NET – Scandal în lumea interlopă ieşeană: Nouă persoane, între care şi un agent de pază, au fost rănite

Facebook Comments

9 Comments

9 Comments

 1. sorin

  March 21, 2009 at 2:25 pm

  E nevoie de victime ca un cercetat pentru violenta sa “prezinte” pericol social.

 2. jack

  March 21, 2009 at 7:31 pm

  astia chiar nu se bot omori intre ei in alta parte? intalniti-va frate pe stadion , in padure , la mama dracului si scoteti-va ochii dar lasati lumea civilizata sa se distreze.

 3. un client Hypnotic

  March 21, 2009 at 8:04 pm

  Clara treaba s-a dus naibii si afacerea Hypnotic !!!
  La stiri au dat ca cica Bacauanu s-a prezentat la politie pentru a demonstra ca el nu are nici o treaba cu conflictul, ca este o victima si pur si simplu s-a aparat si este posibil ca la sediul politiei sa mai iasa o bataie.
  Cei de la ziarul BZI au sters fotografiile probabil au fost amenintati.

 4. io io io

  March 21, 2009 at 8:05 pm

  Nu mai calca nici un DJ roman prin Iasi cu siguranta :)))

 5. loredana

  March 21, 2009 at 9:05 pm

  mai dute in ziua de azi in cluburi…nici in cluburi nu te mai poti distra
  pe site-ul de la ziarul BZI este filmuletu cu bataia

 6. Bogdan

  March 21, 2009 at 9:21 pm

  Moda Hypnotic apune.

  Dupa esecul de la Era Soping Parc se pare ca nici cu clubul nu le mai merge, datorii la furnizori, batai, promovare de duzina etc.

 7. zzzz

  March 23, 2009 at 4:34 pm

  Bai invidiosilor, escape festival a fost o reusita.. nush care club a mai reusit sa faca asa ceva in orasu vostru de kkt, promovarea nu cred ca e de duzina, ci pe departe cea mai buna din iasi, iar cat despre incidentul de vineri, s-a intamplat in toate cluburile din iasi si din pacate nici agentii de paza de la hyp nu i-au putut controla. Cat despre djii invitati romani, seria continua. Pana si Eftimie a zis ca mai vine daca mai e chemat, pentru ca in comparatie cu celalte cluburi acesta este primu incident de la hyp, in afara de acesta nemaifiind nici macar o bataie.

 8. Adrian Poputoaia

  March 24, 2009 at 12:54 pm

  weekend-ul asta bataia a continuat in club Office :)) .

 9. diana

  March 26, 2009 at 7:48 pm

  =)))))))) mi se par comici tătăiţii ăia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top