Monden

Ieseanul Daniel Buzdugan si Mihai Morar se apuca iar de farse la TV

buzdugan_morarIeseanul Daniel Buzdugan impreuna cu partenerul de studio de la Radio ZU, Mihai Morar vor debuta la postul de televiziune Antena 1 cu un nou show TV numit “Rasmerita” cu noi farse ce vor scoate in evidenta cele mai mari slabicinuni a vedetelor romanesti. Se pare ca prima victima va fi chiar Daniela Crudu, ultima aparitie a revistei pentru adulti Playboy, asistenta (Vecina) lui Razvan si Dani ce prezinta emisiunea matinala de la acelasi post TV.
Cu ajutorul colegilor Razvan Simion si Dani Otil, Daniela Crudu va pica in plasa lui Buzdugan si Morar, frumoasa domnisoara va fi pacalita si dupa cum au precizat prezentatorii, aceasta ii vor tine minte pentru acest lucru toata viata.
In cadrul acestei noi emisiuni vor fi readuse in prim-plan si cele mai bune realizari a celorlalte emisiuni cu farse ce au fost difuzate in anii trecuti de postul tv Antena 1, “Cacialmaua” si “Paparazzi”.
Daniel Buzdugan si Mihai Morar au prezentat in de-alungul timpului multe emisiuni si show-uri impreuna, ei fiind anul trecut prezentatorii “Romanian Weekend Fashion” de la Iasi.

img_4147irina

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top