casti de copiat
Diverse

Bazarka, cel mai bun doctor pentru frigidere!

Cu totii stim cat de important este frigiderul intr-o locuinta iar defectarea acestuia dintr-o data ne poate da peste cap toata casa deoarece tot ce se afla inauntrul lui , mancare gatita, produse cumparate din magazin si asa mai departe, se poate strica si astfel vor fi numai bune de aruncat.
In astfel de situatii, avem nevoie de o echipa de profesionisti pentru reparatii frigidere, care sa ne poata rezolva problema in cel mai scurt timp si cel mai important, lucrarea sa fie de durata.
Cel mai prost moment in care ti se poate strica frigiderul, este inaintea unui eveniment, sarbatori sau o zi de nastere si mai tot ce presupune invitati. Printr-o astfel de situatie am trecut eu fix inainte de sarbatorile de iarna, zile in care mesele sunt bogate si invitatii fara numar ca sa zic asa. Deci, ce sa fac, ce sa fac, am inceput sa caut prin stanga si dreapta o solutie pentru a-l repara deoarece nu dispuneam de suma necesara cumpararii altuia nou dar nici nu imi doream sa ajunga pe mana unui “Dorel”

In consecinta am deschis laptop-ul sa caut pe internet pe cineva care se ocupa cu reparatii frigidere sector 1, nu inainte de a ma targuii cu niste vecini sa imi depoziteze temporar alimentele care erau in el la momentul respectiv. Dupa lungi cautari, intr-un final am reusit sa ii gasesc pe cei de la Bazarka.ro, acestia fiind specizalizati pe reparatii frigidere, combine frigorifice, sisteme de climatizare si aere conditionate.
Am vazut ca fac treaba buna si astfel m-am decis sa ma las pe mana lor. Tot ce ceream era sa imi reziste macar inca doua, trei saptamani dupa anul nou cand puteam sa achizitionez altul.
In cel mai scurt timp am pus mana pe telefon si i-am apelat, am stabilit ce si cum, ziua pentru constatare si cam tot ce presupune interventia. Bun! A venit ziua constatarii, acestia s-au prezentat exact la ora stabilita si au inceput treaba. In doar cateva minute am primit vestea cea mare, care spre bucuria mea si nu numai, a fost una extrem de buna deoarece defectul respectiv a fost unul minor. Dupa vestea cea mare, am mai primit inca una si mai mare dar si mai buna si anume, reparatia urma sa fie facuta chiar ziua urmatoare fapt care m-a bucurat enorm, pentru ca ma puteam apuca linistit de pregatirile pentru sarbatori.
In momentul de fata, pe sfarsit de vara, frigiderul inca funtioneaza ca nou dupa acea reparatie deci mai in gluma, mai in serios, am depasit de mult timp acel termen de care aveam nevoie personal. Tin sa le multumesc pe acesta cale echipei de la Bazarka care a identificat si a rezolvat foarte rapid problema cu niste costuri minime.
Recomand cu toata increderea Bazarka.ro fie ca aveti probleme cu frigiderul, aparatul de aer conditionat ori sistemul de climatizare, datorita punctulatitatii, seriozitatii si profesionalismului de care acestia au dat dovada, atat pentru lucrarea in sine cat si pentru serviciile de consultanta oferite.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top