casti de copiat
Diverse

Rezolva urgent problema mirosului ingrozitor din chiuveta!

O teava este una dintre minunile lumii fiindca ne ajuta sa primim apa datatoare de viata sau evacueaza apa plina de grasime de la spalatul vaselor, apa plina de detergent, transpiratie si pete de murdarie din masina de spalat, apa din cada.
Am fi morti, urat mirositori, transpirati si acoperiti de praf fara apa.
Sarmanele tevi nu sunt mari, dar afar ele lumea si civilizatia actuala s-ar prabusi. Locuiesc langa un castru roman si imi place sa analizez sistemele de alimentare cu apa potabila facute din tevi de ceramica. In prezent la moda sunt tevile din plastic rezistent avantajoase fiindca nu ruginesc, nu crapa de ger sau la impactul cu un corp ascutit si mai ales nu se infunda la fel de repede ca una din fier din cauza dopurilor de rugina. Tevile sun tevi cu diametru micut, iar noi le fortam cu resturi de mancare aruncate in chiuveta, fiindca ne este lene sa ne ducem pana la baie, cu zat de cafea si resturi de ceai.


Voit sau accidental ajung prea multe corpuri mari si straine pe gurile bietelor teve si atunci, cand sunt pe jumatate infundate si apa nu mai curge normal, un miros oribil de canal iese prin chiuveta de la bucatarie. Sa faci mancare si sa simti duhoarea nu este deloc placut. Sa pui masa langa teava bolnava iti taie pofta de mancare si ai impresia ca inghiti toti microbii din lume.
Nu lasa sa se intample asta si cheama specialistii de la firma Aquaactiv.ro sa se ocupe de decolmatare canalizare! Ei pot sa faca inspectie video preventiv si sa desfunde dopurile incipiente care se formeaza pe tevi, sa nu se ajunga la refularea mirosului in casa, fiindca este greu de scos dintre peretii acesteia. Mirosul urat intra in orice: in decoratiuni interioare, zugraveala si piese de mobilier. Izul acela te poate imbolnavi si ii poate imbolnavi si pe cei din familie.
In cazul in care este tarziu sa ma previi, procedeaza si cu canalizarea, cum procedezi cu un bolnav. Du-te la medic la primele semne ale bolii si cheama profesionistii de la firma amintita sa desfunde tevile pana nu este prea tarziu!
Cand ai o problema atat de importanta si risti sa te trezesti cu bucataria si casa inundata, nu amana si cred ca ai fi in stare sa achiti cat ti se cere numai sa scapi de necaz! In realitate, preturile lor nu sunt deloc mari, sunt doar oneste fiindca trebuie sa acopere:
-munca grea a oamenilor. Nu este deloc usor sa fii instalator si sa rezolvi urgentele.
-utilajele si echipamentele moderne, vidanjele fara miros, sistemele video ultra performante. Ei fac lucrari de colmatare, vidanjare si curatare mecanizata si spalare si inspectii video cu aparatura costisitoare, dar precisa.
-costurile legate de intretinerea firmei.
Trebuie sa fim gospodari si sa intervenim cand este nevoie sa nu lasam lucrurile sa se deterioreze. Inainte de venirea toamnei este bine sa chemam specialistii sa efectueze inspectiile si sa desfunde tevile ca sa ne pregatim de iarna, fiindca pe ger si zapada este mai greu.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top