Comunicate

BEST promoveaza voluntariatul in randul iesenilor

BEST Iaşi împreună cu Ministerul Tineretului şi Sportului prin Direcţia Judeţeană pentru Tineret Iaţi promovează conceptul de voluntariat în rândul tinerilor ieşeni . Proiectul se va desfăşura în perioada 15-27 octombrie, pune accentul pe dezvoltarea personală a studenţilor de la profil tehnic şi urmăreşte creşterea nivelului de implicare a acestora în proiecte de voluntariat.
Joi, 15 octombrie, ora 20:00 în Amfiteatrul CH1 din Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului din Iaşi va avea loc prezentarea conceptului de voluntariat la care organizatorii se aşteaptă la o prezenţă de cel puţin 200 de studenţi.
În urma prezentării va avea loc o sesiune de interviuri prin care vor fi selectaţi 50 de studenţi de la Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iaşi ce vor beneficia de o sesiune de traininguri de comunicare, şi de un team design care le va stimula creativitatea şi abilitatea de a lucra în echipă.
BEST (Board of European Students of Technology) este o organizaţie apolitică la nivel european care oferă viitorilor ingineri oportunităţi de învăţare şi dezvoltare personală. Prezentă în 82 de universităţi tehnice din 30 de ţări europene asociaţia BEST promovează spiritul european şi încurajează comunicarea şi lucrul într-un mediu multicultural prin evenimentele pe care le organizează – cursuri academice, competiţii inginereşti, târguri de locuri de muncă, traininguri şi simpozioane educaţionale.
Vino să menţinem împreună spiritul BEST!
Suntem tineri, plini de viaţă şi mereu alături de studenţi prin ceea ce facem. Pentru noi spiritul BEST inseamnă implicare, devotament, prietenie, lucru în echipă şi poftă de distracţie.
Şi tu poţi fi membru BEST! Susţine voluntariatul! Implică-te!
Vino şi află mai multe joi, 15 octombrie, ora 20:00 în sala CH1 din Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului. Până atunci urmăreşte-ne pe www.bestis.ro !

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top