Evenimente

Incepe Festivalul tehnic ENGAGE

BEST Iaşi împreună cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi organizează în perioada 20-27 noiembrie 2009 cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Tehnic Engage.
Finanţat prin Ministerul Tineretului şi Sportului , evenimentul dezvoltă creativitatea şi spiritul competitiv ale studenţilor ieşeni.
Festivalul debutează vineri, 22 octombrie , în sala de sport a Campusului Tudor Vladimirescu, cu secţiunea de PC Party, activitate ce durează peste 60 de ore şi care va conţine concursuri de programare, grafică digitală şi jocuri pe calculator. Săptămâna ce urmează va aduce studenţilor prezentări de proiecte ale pasionaţilor de tehnică, un studiu de caz şi un Team Design.
În 2009 la acest Festival au participat aproximativ 300 de studenti,dintre care peste 200 au venit cu calculatorul personal la PC Party.Pentru acest an organizatorii se aşteaptă la o participare cel puţin la fel de numeroasă.

Mai multe detalii se găsesc pe site-ul evenimentului : www.bestis.ro/engage .

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizaţie apolitică la nivel European , care oferă viitorilor ingineri oportunităţi de invăţare şi dezvoltare personală. Prezentă în 83 de universităţi tehnice din 30 de tări europene, asociaţia BEST promovează spiritul european şi încurajează comunicarea şi lucrul într-un mediu multicultural prin evenimentele pe care le organizează – cursuri academice, competiţii inginereşti, târguri de locuri de munca, traininguri şi simpozioane educaţionale.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top