Stiri

Ce masini au “bogatii” Iasului?

In ciuda crizei, persoanele cu bani din Iasi nu par a vrea sa renunte la masinile lor scumpe, pentru care au platit sume pe care unii nu le cistiga nici intr-o viata de om. Unii mai largi la punga chiar si-au completat parcul auto in aceste vremuri critice. Cei mai multi spun insa ca, daca ar putea sa dea timpul inapoi, s-ar gindi de doua ori daca mai cumpara masina actuala.
Nici in vreme de criza iesenii cu bani nu renunta la bolizii lor. Chiar daca unii dintre ei au mai bagat mina in buzunar sa scoata bani pentru ca sa isi imbogateasca parcul auto, lucrurile nu stau nici pe departe la fel ca in anii trecuti. Pusi sa aleaga intre o masina de fite cu sute de cai putere si a pastra bani, cei mai multi spun acum ca opteaza pentru a doua alegere.
Bolizi de lux, precum: Aston Martin, Ferrari, Range Rover, Maserati, Hummer sau Bentley sint doar citeva dintre “bijuteriile” detinute de oamenii instariti ai Iasului a caror preturi se termina de fiecare data cu cinci zerouri in coada.
Ziarul de Iasi a discutat cu o parte dintre detinatorii de masini scumpe si in rindurile de mai jos va prezinta citeva dintre persoanele care conduc unele dintre cele mai scumpe masini din judet.
Cite masini scumpe s-au vindut anul acesta in Iasi
Potrivit Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), in judetul Iasi s-au vindut in primele opt luni ale anului 2.696 de autoturisme.
Printre cele mai scumpe masini achizitionate de ieseni se numara 59 de autoturisme Mercedes Benz. Dintre acestea 8 sint din Clasa E, 2 din Clasa S, un autoturism model SLK, unul CLS, 15 sint ML, alte 9 sint GL si 4 de tip GLK. Lexus a vindut in Iasi 4 masini din care 3 sint modele RX si unul singur IS.
Creatoare de moda Cristina Nichita conduce in momentul de fata o limuzina Lexus hybrid GS 450h.
Land Rover a vindut 10 masini in Iasi din care una este un Range Rover, alta este Range Rover Sport si 3 Discovery. BMW se lauda cu 34 de autoturisme vindute din care un Z4, un autoturism din seria 7, alte noua sint model X5 si alte cinci sint X6. Marca Audi are vindute 13 masini din care trei sint modele A6, unul TT si doua Q7. citeste tot articolul in cotidianul Ziarul de Iasi

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Top Forbes: Cei mai bogati 14 ieseni | Portalul orasului Iasi 4u

  2. CRISTIAN

    June 28, 2010 at 9:16 pm

    limuzinele LEXUS 600 sa nu le luati in considerare ca doar sunt putin peste 100.000€ si cred ca sunt peste 5 in iasi

  3. Pingback: Masini scumpe din Iasi: Ferrari 458 Italia | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top