Fashion

Black Friday la Colectia Toamana / Iarna SEROUSSI Reduceri pana la 40%

Black Friday la Colectia Toamana / Iarna SEROUSSI Reduceri pana la 40%Seroussi este recunoscut ca un brand al costumelor masculine elegante si de calitate deosebită, un brand care a ales să consolideze continuu parteneriatul în soluționarea dorințelor și cerințelor bărbatului tânăr modern, dar și ale celui cu gusturi clasice.
Acum va invitam sa profitati de reduceri de 40% la costume , paltoane,sacouri, pantaloni, veste si 30% la smochinguri si pulovere.
Așa cum i-am obișnuit deja pe clienții noștri fideli, ne-am reînnoit, odată cu noul sezon de Toamnă-Iarnă. Colecția este plină de elemente noi și interesante, din care vă enumerăm câteva. De exemplu: avem mai multe poziții Mix&Match la costume. Acest concept înseamnă că aveți posibilitatea de a alege sacou și pantaloni în mărimi diferite.

În acest sezon vă oferim mai mulți pantaloni separați, din flanel cu elastan, comozi și potriviți coloristic cu frumoasa și bogata gamă a sacourilor din colecție. Pantalonii sunt croiți în două modele: SLIM FIT și TAILOR FIT, pentru a servi cu mare drag cât mai mulți domni eleganți. Pe lângă aceasta, avem pentru Dumneavoastră și pantaloni din bumbac, dar și blugi.

Black Friday la Colectia Toamana / Iarna SEROUSSI Reduceri pana la 40%

Sunt mai multe poziții de veste, confecționate din același material ca și sacourile – dându-vă posibilitatea de a le combina în nenumărate feluri, pentru a obține ținute diferite: office, casual sau chiar de ceremonie.

Vă oferim și rafinate costume de ceremonie, acestea fiind căutate, admirate și purtate cu mare drag de clienții noștri la diferite ocazii speciale.

Desigur, vedetele acestui sezon, pe lângă varietatea mare de costume business sau de seară, sunt paltoanele. Avem modele clasice, de un rafinament exclusivist, sau modern, de tip caban sau military, din țesături și modele diferite.
More Space for Elegance – sloganul nostru – exprimă totul despre noi, și anume: Brandul Seroussi îsi servește clienții prin îndemnul la eleganță, catre bine și frumos.

Acum este rândul tău să Alegi!

Va asteptam la Palas Mall – Atrium etaj 1 – magazin SEROUSSI, telefon 0731 212 689.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top