rent a car iasi iasi
Stiri

Cum se mai fac bani din online

Cum se mai fac bani din online
Cand ai un site sau un blog online si faci asta din pasiune sau chiar si ca o sursa de venit ai nevoie sa faci si niste bani iar acestia nu vin chiar atat de usor precum crede lumea in general.

Uneori mai prinzi campanii publicitare a unor branduri mari si te bucuri ca esti bagat in seama si platit pe masura dar aceste campanii nu sunt atat de multe precum ne dorim si astfel mai apar diverse oportunitati de a vinde diverse advertoriale sau linkuri.

Nu tot timpul subiectele abordate sunt cele mai placute sau din domenii care sa-ti faca placere sa le scrii dar sunt niste bani, de cele mai multe ori putini dar sunt bani facuti rapid si usor si nu sunt de refuzat mai ales atunci cand esti la inceput pentru ca toti avem nevoie sa platim facturi.

Pentru cei un pic mai eperimentati exista forumuri specifice unde lumea oferteaza pentru metodele enumerate mai sus dar sunt si freelanceri care au diverse proiecte ce trebuiesc promovate. Un astfel de exemplu este Deby care uneori mai trimite mailuri si spune: ” am nevoie de 3 articole iar bugetul disponibil este de xyz Euro, esti de acord?”. Atunci analizezi, calculezi si revii cu un raspuns, daca acesta este pozitiv atunci vin si detaliile.

In cea mai mare parte aceste advertoriale se scriu pe anumite subiecte sau unele din ele sunt impartite in cateva tipuri:

– Articole povesti, cu intamplari reale din viata ta – acestea sunt de cele mai multe ri pe bloguri;

– Articole platite negative – acestea le refuz, adica pentru o suma de bani sa scrii de rau, nu este chiar genul nostru;

– Articole cu cuvinte cheie – cele care conteaza pentru motoarele de cautare si in mare parte acestea sunt cele mai cautate pentru ca vorba aia, toti vor sa apara acolo sus in google.com;

– Articolele de bine – majoritatea le vor pe astea pentru ca lucrurile de bine dau minunat pentru branduri;

Fiecare le poate imparti in diverse categorii dar acestea sunt cele mai des intalnite.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top