Stiri

Black Mars, agenția de marketing cu care ți-ai dori să colaborezi

Tu ai auzit despre agenția de marketing Black Mars? Au o experiență de peste 10 ani în domeniu, dar acum și-au creat o nouă identitate pentru a defini și mai bine conceptul pe care se bazează compania. Ideea numelui a venit în timpul pandemiei de COVID-19, ținând cont că în martie 2020 s-au raportat primele cazuri în România.

Deși a fost o lună neagră, cei din echipa Black Mars au reușit, pe parcursul lunilor care au urmat, să își dovedească abilitățile strategice de marketing și advertising și au obținut pentru clienții lor rezultate remarcabile, chiar și în această perioadă. Când toți proprietarii de business-uri s-au speriat că își vor pierde afacerea, cei care colaborau cu Black Mars s-au menținut sau chiar au înregistrat creșteri în vânzări.

Talentul și skill-urile unei echipe de succes se observă mai ales în situații critice, când sunt nevoiți să ia decizii smart și eficiente într-un timp cât mai scurt. S-au adaptat oricărui context și au dovedit până acum că au standarde ridicate pe care le ating de fiecare dată. 

Black Mars îți oferă un pachet complet care include următoarele servicii:

    • Digital (Social Media Marketing & Google Ads)
    • Branding (Naming, Slogan, Logo, Manual de brand, Cărți de vizită etc.)
  • Graphic Design
    • Web Development & Design (respectând principiile UX/UI)
  • Concept Mascotă
  • Ilustrații

Sunt nebuni, sunt curajoși și vin cu idei autentice pentru fiecare client cu care semnează parteneriate de lungă durată, adaptate la specificul companiei și la nevoile acesteia. Cu siguranță firma ta se va detașa față de ceilalți concurenți și va atrage atenția într-un timp extrem de scurt. Creativitatea este cuvântul care îi definește cel mai bine în materie de conținut și grafică. Iar la acesta se adaugă organizarea și inovația, pentru că reușesc să creeze strategii complexe cu un plan de acțiune bine stabilit și produse digitale care se remarcă prin design-ul intuitiv și modern. Intră pe site-ul lor și vei primi un bilet către o călătorie în spațiu. Te vor propulsa spre cel mai înalt punct. 

Plecare: România

Destinație: Black Mars

Data zborului: Oricând

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top