Stiri

MedicaNet.ro si AgriPedia.ro – Doua noi site-uri din portofoliul nostru

AMB Advertising SRL anunță cu bucurie extinderea portofoliului său online prin lansarea a două website-uri inovatoare, consolidându-și astfel prezența în mediul digital al informației de calitate. Aceste două noi proiecte, Agripedia.ro și Medicanet.ro, se alătură portalului nostru web de referință, www.iasi4u.ro, continuând tradiția AMB Advertising SRL de a furniza conținut relevant și diversificat.

  1. Agripedia.ro: Stiri despre agricultura de azi și de mâine

Într-o epocă în care agricultura evoluează rapid, Agripedia.ro se impune ca un hub informativ dedicat, oferind știri de actualitate despre tehnologii agricole inovatoare, practici sustenabile și perspective viitoare în domeniul agricol. Cu o echipă experimentată de jurnaliști și experți în agricultură, Agripedia.ro devine o resursă esențială pentru fermieri, antreprenori agricoli și toți cei interesați de dinamica acestui sector cheie al economiei.

  1. Medicanet.ro: Un Portal Medical despre sănătate

Cu viziunea de a oferi informații utile și verificate în domeniul sănătății, Medicanet.ro aduce în prim-plan știri, articole și ghiduri despre tratamente medicale, cercetări recente și tendințe în îngrijirea sănătății. Acest portal este conceput pentru a satisface nevoile atât ale profesioniștilor din domeniul medical, cât și ale publicului larg, oferind perspective actuale și relevante asupra unei vieți sănătoase.

Prin aceste două lansări, AMB Advertising SRL își propune să aducă contribuții semnificative în furnizarea de informații de calitate și să răspundă cerințelor unei audiențe din ce în ce mai diverse și exigente.

„Suntem entuziasmați să anunțăm această expansiune în portofoliul nostru online. Agripedia.ro și Medicanet.ro reflectă angajamentul nostru de a oferi conținut relevant și de înaltă calitate în domeniile agriculturii și sănătății. Suntem convinși că aceste platforme vor deveni surse de informare de încredere pentru comunitatea noastră extinsă de utilizatori”, a declarat Bogdan Alupoaie, Directorul General al AMB Advertising SRL.

Pentru a explora cele două website-uri proaspete, vă invităm să le vizitați:

Despre AMB Advertising SRL:

AMB Advertising SRL este o agenție de publicitate dedicată furnizării de soluții creative și eficiente în domeniul marketingului. Cu o istorie solidă și o echipă de profesioniști dedicați, ne propunem să contribuim la succesul partenerilor noștri prin proiecte inovatoare și adaptate nevoilor pieței.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top