Auto - Moto

BMW pregateste Seria 4 din 2013

Revista Auto Motor und Sport vine cu un zvon legat de planurile BMW pentru producerea unui nou model si anume un coupe in patru usi.
Se preconizeaza ca BMW Seria 4 va concura cu Audi A5 Sportback si va deveni noul coupe in patru usi al producatorului german.

bmw_seria_4

Alti concurenti ar mai putea fi si Mercedez-Benz CLS si Volkswagen Passat CC, daor ca ele fac parte dintr-o clasa mai susperioara, ideea de baza fiind totusi aceasi.

Interesant este ca deja pe internet au aparut imagini cu noul BMW Seria 3 GT, acestea fiind confirmte de catre germani anuntand ca va fi lansat din 2013, ceea ce ne face sa credem ca inca nu stim daca e vorba de una si aceasi masina sau vor fi doua diferite.
Odata cu acest nou segment preturile cu siguranta vor creste, asa ca fanii BMW ar trebui sa fie pregatiti pentru ca germanii nu fac calitate la preturi mici.
Designul va aduce foarte mult cu proaspatul lansat in Romania, BMW Seria 6 Coupe si din acest motiv credem ca va exista si un BMW Seria 6 Grand Turismo ce va concura direct cu Audi A7, Mercedes-Benz CLS.

Alta informatie importanta este ca cei de la BMW au inregistrat numele de “Seria 2” ceea ce a dat drumul la noi zvonuri ce duc spre BMW Seria 1 Coupe si Cabrio.

[fblikebutton]

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top