Auto - Moto

Noul VW Passat B7 a fost lansat la Iasi

vw-passat572Volkswagen Passat a ajuns la a saptea generatie si precum era de asteptat acest nou model a fost lansat si la Iasi, in cadrul unui eveniment organizat la showroom-ul Sandra Trading, dealer autorizat Audi-Volkswagen.
Noul VW Passat B7 vine cu imbunatatiri substantiale, atat la exterior, interior si motorizari noi. Dimensiunile acum sunt mai generoase, grila frontala este total schimbata, aducand mai mult a modelului mai mare Phaeton.

Dupa spusele oficialilor, aceasta generatie este cea mai economica din toate cele existente folosind tehnologia BlueMotion care permite motorului de 1.6 TDI consume doar 4,3 litri de motorina.
Pe langa aceastea automobilul mai are echipari optionale de ultima tehnologie precum detectarea oboselii, dupa patru ore de sofat anuntandu-l ca este timpul unei pauze.
Standard masina are destul de multe echipari precum functia Start/Stop, pilot automat adaptiv, franare automata ce se activeaza la viteze de sub 30km/h, Dynamic Light Assist.

Motorizarile au fost schimbate in totalitate, tinta producatorului german fiind cresterea puterii si reducerea consumului de carburanti si a noxelor.
Pentru inceput Volkswagen pune la bataie zece tipuri de motorizari, cu puteri cuprinse intre 105CP si 300CP, cel mai mic fiind un diesel 1.6 TDI de 105CP si un cuplu de 205Nm ce se “lauda” cu un consum de doar 4,3 litri/100km, iar noxele fiind de doar 109g CO2/km.
Benzinarul 1.4 TSI de 122CP ce consuma doar 5.8 litri/100km si emana 138g/km. Mai multe informatii despre VW Passat B7 gasiti accesand situl automotorclub.com.

[fblikebutton]
vw-passat572

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top