Stiri

C.V poate zambi fara grija

Are sub 30 de ani si nu se sfieste sa imi relateze experienta lui, ca sa fie de folos altor tineri. De la 20 de ani a inceput sa ii cada dintii si maselele. Uneori picau intregi, fiindca gingiile erau slabite, alteori simtea bucati din pulpa dentara pe limba.

Plecat sa lucreze in Franta, problemele cu dantura s-au agravat, dar nu s-a dus acolo la dentist. De ce?
1. Fiindca stomatologilor romani li s-a dus vestea. Sunt cotati printre cei mai buni. Scoala de stomatologie romaneasca este recunoscuta ca fiind printre cele mai bune din lume.
2. In Romania serviciile stomatologice sunt printre cele mai ieftine din lume. In Franta ar fi cheltuit tot ce a reusit sa stranga in cei 4 ani de munca si tot nu si-ar fi putut pune implanturi, cum isi dorea.
3 Pe  https://www.megasmile.ro a citit ca implanturile realizate la Megasmile au reusit sa satisfaca mii de clienti si sunt garantate peste 10 ani. Povesteste cu lux de amanunte ca i-a fost rusine la primul consult sa deschida gura.

-Nu sfatuiesc pe nimeni sa stea pana in ultima clipa. Pe arcada inferioara nu aveam decat un dinte, in timp ce pe arcada superioara patru dinti. Multe dintre masele erau negre la nivelul gingiei. Mi-a fost teama ca am nevoie de operatie sa mi se scoata toate resturile acelea. Apoi asteptam ca medicul sa ma certe ca am stat atat de mult.
M-a primit cu empatie, m-a consultat cu atentie si mi-a spus hotarat ca peste cateva luni voi zambi cu toata gura, fara sa imi mai fie jena, fiindca imi va monta implanturi pe ambele arcade.

Apoi mi-a motivat alegerea planului de tratament:

-unui pacient tanar nu i se pune proteza, decat cand nu mai este nimic de facut. Proteza este ultima solutie si sa o lasam pentru batranete.
-implanturile sunt fixe, sigure (doar sunt fixate atent in gingie) si imita perfect dantura naturala.
-voi vorbi clar si fara sa depun eforturi mari. Cei care au proteza devin peltici sau mai greu de intales.
-aspectul danturii va fi de invidiat. Toti vor spune ca sunt dintii mei si ma vor felicita pentru cat de bine i-am pastrat.
-masticatia va decurge perfect cu ei. Cu proteza decurge defectuos.
-o proteza este greu de suportat, mai ales in primele zile. Purtatorii se acomodeaza mai greu, au senzatie de voma, implantul se comporta asemenea dintelui natural.
-in timp ce proteza este scoasa in timpul noptii si din acesta cauza obrajii si colturile gurii se lasa, implanturile raman mereu pe pozitie.

Am plecat plin de speranta, dupa prima discutie cu stomatologul de la Megasmile.ro.Cand mi-a garantat ca implantul va rezista peste 10 ani, sufletul mi s-a umplut de multumire.
Asa si-a incheiat confesiunea C.V.
Tanarul din fata mea nu mai este acelasi. Deschidea gura frumos cand vorbea, rostea clar cuvintele, fiindca stia cat de albi si de stralucitori sunt dinti lui.
Zambea des si chipul i se lumina. Daca pana sa isi puna implanturile parea cu 10 ani mai batran, acum era multumit si incepuse sa se ingrijeasca mai mult.
-In trecut, nu mai imi venea sa ma imbrac frumos sau sa imi aranjez parul, fiindca stiam ce dezastru am in gura. Aveam impresia ca toata lumea rade si se uita in gura mea, iar dupa ce vede gingiile negre din cauza radacinilor carbonizate, intoarce privirea cu repulsia.
Acum este sigur pe el, are deja o amica, in timp ce in trecut fugeam fetele de el, dar si el de ele. Un implant dentar realizat cu maxima responsabilitate si pricepere la Megasmile.ro costa 250 de euro, fiind garantat 250 de euro.

l-am ascultat o ora si nu m-am plictisit si am simtit nevoia sa intru pe site-ul clinicii sa citesc singura informatiile despre implant.
De la ei am aflat ca implantul este ideal, cand ai un dinte sau doi lipsa printre cei sanatosi, sa nu fie afectati si dintii fara probleme.
Dar implanturile pot sustine si o proteza fixa, cu ajutorul lor se fac minuni, fiindca materialele din care sunt realizate sunt acceptate 100% de organism.
Implantul este sansa omului in varsta sa scape de proteza si sa aiba la dispozitie dinti frumosi si sanatosi, pe care nu ii mai scoate din gura sa ii pastreze intr-un pahar.
Acum inteleg de ce, programarea la Megasmile se face din timp.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top