Stiri

Cadolist, sau cum poti sa le spui prietenilor ce cadouri iti doresti

De foarte multe ori oamenii folosesc in anumite circumstante site-uri diverse pentru a trage la sorti atunci cand trebuie sa-si faca cadouri, de exemplu de Secret Santa sau la aniversari unii au emotii pentru ca isi doresc anumite lucruri si primesc cu totul si cu totul altceva. Dar niste oameni foarte inteligenti au avut o super idee si au venit cu o alternativa super tare.

Cadolist este un site unde iti creezi liste cu cadourile dorite, le distribui, iar prietenii pot sa le rezerve din lista, daca vor sa ti le cumpere. Astfel nu mai stai cu emotii ca e posibil sa primesti cadouri ce nu iti plac sau de care nu ai nevoie in momentul respectiv.

Multi sunt entuziasmati cand vine vorba sa-si faca cumparaturile pentru ei dar cand vine vorba de a cumpara un cadou pentru altcineva, atunci ideile lipsesc cu desavarsire. In mod normal cand e ziua cuiva, sarbatoritul specifica cam ce si-ar dori. Sunt oameni care se conformeaza si cumpara acele cadouri din lista de preferinte ale sarbatoritului, dar mai sunt si acei oameni care cumpara chestii ce le gasesc din prima pentru ca nu au rabdare sa caute cadoul potrivit. Sau mai este acea categorie care efectiv nu le pasa si merg pe ideea ca intentia conteaza.

Site-ul Cadolist.ro doreste sa rezolve problema asta. Dupa ce iti creezi o lista cu cadourile dorite, inclusiv link-urile catre magazinele online de unde pot fi cumparate ele, distribui lista prin Facebook, Messenger, WhatsApp, emailprietenilor care chiar vor sa iti cumpere ceva util de ziua ta. Daca cineva e dispus sa cumpere ceva din lista doar bifeaza produsul si apare ca rezervat. trebuie stiu faptul ca si prietenii vostri trebuie sa aiba si ei cont pe Cadolist, dar nu iti ia mai mult de 2 minute sa faci unul.

Un exemplu de lista de cadouri pentru o aniversare:

Desi majoritatea magazinelor online ofera posibilitatea de whislist-uri publice, nu este acelasi lucru, acolo vezi ce produse si-ar dori un prieten doar de la acel magazin, si nici nu poti sa te inscrii tu pentru a cumpara unul din cadouri, asa ca cei de la Cadolist.ro s-au gandit cum sa iti fie mai usor atat tie cat si prietenilor tai.

Cum vi se pare ideia unui astfel de site? Sau voi cum procedati cand vine vorba de cadouri pentru prieteni?

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top