Stiri

Sugestiile QULT pentru un cadou cu adevarat deosebit

Atunci cand primesti un cadou, indiferent daca este vorba de o aniversare, de Craciun sau fara nici un motiv anume, simti ca esti important pentru cel de la care vine cadoul, ca valorezi ceva, te emotioneaza situatia in sine cu ritualul ei, dar mai ales atentia care ti se acorda atunci cand vine de la persoanele importante.

Indiferent de perioada din an in care ne aflam, cea mai buna metoda de a aduce stralucire si lumina intr-o locuinta este prin intermediul accesoriilor. Cadourile cele mai frumoase pentru anumite categorii de oameni sunt lumanarile parfumate, suporturile pentru lumanari, parfumurile de camera sau diverse vase decorative.

Efectul lumanarilor este dat de cele mai multe ori de miros si de suportul acestora. Ele pot fi realizate din cutii metalice, sticla sau diverse materiale din culori precum argintiu, auriu, negru mat, lucios sau chiar de culoarea anului 2019 aleasa de Pantone: Coraiul cu irizatii aurii – Living Coral.

In cea mai generoasa si frumoasa luna din an, te invitam sa fii la fel de darnic si cu tine. Ia-ti un moment de pauza si descopera o selectie de obiecte cu poveste precum cele ce le gasiti pe www.qult.ro.

Cadoul este cea mai puternica forma de apreciere pe care o primim. Iar oamenii au mare nevoie de o validare. Chiar si cei mai echilibrati mental, emotional si spiritual sunt miscati de gestul daruirii, mai ales atunci cand cadourile au un inteles sau sunt facute cu un anumit scop.

De cele mai multe ori visam la cadouri care mai de care mai indraznete. Poate scumpe, poate doar simbolice sau cu adevarat inventive. Lumanarile parfumate sau produsele de ingrijire ale corpului care arata foarte sic si sunt foarte aromate acestea sunt cateva din cadourile care atunci cand le folosim ne aduc liniste si o stare foarte relaxanta.

Si de Craciun chiar avem nevoie de astfel de cadouri: nu de alta, dar le putem aprinde atunci cand impodobim bradul sau cand luam masa cu familia sau cu cei dragi.

QULT – Home perfumes and gifts

QULT este extensia personalitatii oricarui ambient care isi doreste sa exprime rafinament si eleganta desavarsita. Te invitam sa ne insotesti intr-o adevarata aventura inspirationala, unde vei descoperi esente rare si obiecte de design lucrate manual cu materiale de inalta calitate de catre cei mai iscusiti maestri artizani din intreaga lume.

QULT a aparut din dorinta de a reuni sub acelasi acoperis brandurile prezente pe rafturile celor mai exclusiviste magazine internationale din industria parfumiera si design interior, dar, mai ales, branduri care ne impartasesc pasiunea pentru calitatea si unicitatea produselor.

QULT BUCURESTI
hello@qult.ro
0752 10 20 30
Str. Tudor Stefan 26, sector 2

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top