Stiri

Cadouri folosite pentru fidelizarea clientilor

Este foarte important sa construiesti o legatura puternica cu clientii tai si din acest motiv, pentru a le oferi increderea necesara ca si serviciile si conexiunea creata sunt mereu importante, atunci le oferim diverse materiale promotionale, iar sfarsitul de an este un moment oportun pentru a face acest lucru. In tara noastra sunt diverse firme specializate, precum Tempera.ro, care te ajuta si iti ofera o gama variata de produse promotionale cum ar fi pixuri promotionale, brelocuri, cani, agende personalizate, creioane, brichete si multe altele.

Iata cateva modalitati importante prin care business-ul tau poate creste si prin care poti castiga increderea clientilor cu ajutorul produselor promotionale:

1. Produsele promotionale ii fac pe oameni bucurosi. Oamenii iubesc sa primeasca cadouri care le pot fi folositoare. Produsele promotionale ii fac sa se simta mai bine. Unul din secretul pastrarii unui client este acela de a-l face fericit si de a te stradui sa ramana asa.

2. Materialele promotionale de calitate sunt o reclama pe termen lung. In general, la televizor, radio sau pe internet, ori pe internet, vedem o reclama pentru cateva saptamani sau luni. Totusi, produsele special create pentru a fi facute cadou clientilor, cum ar fi brelocuri promotionale, stilouri, calendare, carnetele etc., te vor ajuta sa iti faci reclama pentru mult mai mult timp direct in curtea clientului.

3. Agendele sunt printre cele mai alese materiale promotionale. O agenda de calitate care prin scopul sau de zi cu zi mai poate ajuta la promovarea produselor din propriul portofoliu. Poti oferi la final de an clientilor tai agende si pixuri, acestea vor fi folosite pe intreg anul si reprezinta una din cele mai eficiente modalitati de publicitate. Costurile nu sunt mari iar ideile creative pot starni curiozitatea celor care pe vad si astfel poti atrage clienti noi dar in aceasi masura ii poti fideliza pe cei prezenti deja in portofoliu.

Mai sus sunt doar cateva din lucrurile pe care produsele promotionale le fac pentru fidelizarea si castigarea clientilor noi. Cu o invetsitie minima, poti creste business-ul in cel mai simplu mod prin promovarea imaginii atat in randul clientilor actuali cat si pentru clienti noi.

Ca administrator al unei firme trebuie sa te gandesti foarte bine inainte de a alege produsele cu care urmeaza sa iti promovezi firma. Oamenii cauta de obicei produse practice, pe care le pot folosi in viata de zi cu zi, care sa ii scuteasca de cheluirea unor bani pentru achizitionarea acestora, dar nu in ultimul rand care sa aiba un aspect placut dar si calitativ.

Sursa foto: https://www.istockphoto.com/ro

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top