Stiri

Cauti un lac bun pentru lemn exterior? Afla ce caracteristici speciale are gama lacurilor Zobel, pe baza de apa

Vrei sa finisezi mobilierul de gradina, usile, ferestrele din mediul extern sau un foisor si cauti cel mai bun lac pentru lemn exterior? Avem vesti bune pentru tine: gama lacurilor Zobel vine in intampinarea ta cu solutii de calitate superioara, ce asigura toate avantajele de top ale unui sistem de finisaj pe baza de apa.

Produsele vin la pachet cu avantaje superioare, fiind reprezentative pentru firma germana ZOBEL CHEMIE GmbH, recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea lacurilor pentru constructiile exterioare. Iata cele mai importante beneficii de care vei avea parte, daca optezi pentru solutia bio a lacurilor superioare Zobel!

  1. Timpul mult mai redus de uscare, in comparatie cu cel al unui produs clasic pe baza de solventi

Primul avantaj pe care il vei observa la un lac profesional pe baza de apa este timpul de uscare mult mai redus. Spre deosebire de produsele clasice, traditionale, pe baza de solventi, lacurile pe baza de apa se usuca in aproximativ 24 de ore complet, la o umiditate relativa a aerului de cca. 50% si o temperatura de aproximativ 20 de grade Celsius. Nu exista niciun alt proces riguros, e atat de simplu: lacurile superioare de la Zobel nu fac exceptie de la regula, ci confirma faptul ca un produs pe baza de apa e mult mai rapid.

  1. Rezistenta la variatiile de temperatura si un grad ridicat de stabilitate este un alt beneficiu

O intrebare frecventa in magazinele de bricolaj sau in spatiul online este chiar aceasta: „ce lac pot folosi, daca beneficiez de sistem de incalzire prin pardoseala?”. Pe cat de frecventa, pe atat este de indreptatita aceasta intrebare, pentru ca exista foarte multe produse care nu prezinta stabilitate sau rezistenta la variatiile de temperatura atat de extreme. Lacurile Zobel fac exceptie si dovedesc, si din acest punct de vedere, ca sunt cea mai buna alegere de pe piata la ora actuala, avand o rezistenta sporita la variatii. 

  1. Cresterea potentialului estetic: lacurile pe baza de apa pot infrumuseta aspectul parchetului

Lacurile nu sunt menite sa schimbe complet, drastic si total aspectul parchetului. Dar totusi, ele pot sa ii confere un plus si sa puna in valoare frumusetea naturala a lemnului. Lacurile pe baza de apa din gama Zobel accentueaza granulatia naturala a suprafetelor lemnoase, crescandu-i valoarea estetica, dar fara a-i schimba aspectul initial. Poti alege oricare dintre nuantele naturale: stejar, teak, teak auriu, pal, paltin si asa mai departe, pentru ca optiunile sunt extrem de generoase pentru orice optiune de parchet.

  1. Rezistenta si stabilitatea la umiditate, un alt plus al lacurilor profesionale din gama Zobel

Gradul ridicat de rezistenta si stabilitate la umiditate asigura aspectul impecabil al finisajului atat pe timpul verii, cat si pe durata sezoanelor geroase. Daca, in mod normal, intr-o locuinta umiditatea ajunge la gradul de 40% – 60%, umiditatea de echilibrul a lemnului nu depaseste 12%. Lemnul cedeaza, insa, din umiditatea lui, in timp ce ne incalzim locuintele in anotimpurile reci. Scade dimensional si necesita aplicarea lacului.

Klebrom.ro vinde gama Zobel de lacuri si cei mai buni adezivi pentru lemn de pe piata

Daca vrei sa cumperi adezivi D3 sau produse din gama profesionala de lacuri, exista un loc sigur: Klebrom.ro, magazinul infiintat in 1994 in centrul Transivaniei, in Brasov.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top